Copiii cresc, iar părinților nu le rămâne decât să se bucure de realizările lor. Familia Filat a decis încă mulți ani în urmă să-și dea copiii la studii peste hotare – astfel moștenitorii lui Vlad Filat nu au ieșit prea des în public. Recent, Sanda Filat a postat pe pagina sa de facebook o poză cu fiica ei, care a crescut, s-a schimbat și e adeptă, ca și mama ei, a valorilor naționale. 

 Sanda Filat și fiica ei

Iustina Filat, fiica Sandei și a lui Vlad Filat poartă în poză o ie, la fel ca mama ei și se pare că a ajuns-o pe mama la înălțime. Într-un interviu acordat Revistei VipMagazin, Sanda Filat mărturisea: “Simt că trece timpul cînd mă uit la copiii noştri mari. Nu mă sperie fenomenul, privesc înainte cu un fel de curiozitate.” Despre viitorul copiilor săi, fostul premier, Vlad Filat, spunea într-un interviu: “Nu-mi doresc ca cei doi copii ai meii să-mi urmeze calea. Eu vreau ca ei să fie liberi”. 

Amintim că Luca și Iustina, fiii președintelui PLDM, Vlad Filat, învață în Elveția. Acolo stă de câțiva ani și mama lor.

Distribuie articolul: