Vestea de ieri, despre plecarea în neființă a scriitorului columbian Gabriel García Márquez, a întristat o lume întreagă. Și interpreta Shakira a mărturisit un mesaj de doliu, dedicat acestui laureat al Premiului Nobel pentru literatură. Despre ce mesaj este vorba, vedeți mai jos.

Întrucât este din Columbia, la fel ca și regretatul scriitor, Shakira s-a întâlnit odată cu acesta și chiar a realizat o poză în comun cu García Márquez.

Mesajul în spaniolă și engleză, pe care l-a distribuit interpreta pe blogul său, în legătură cu moartea acestuia, sună în felul următor:

Dragul meu Gabo, cândva ai spus că viața nu înseamnă zilele care trec, ci zilele despre care avem ce să ne amintim. Dragule Gabo, despre viața ta ne vom aminti ca despre cea mai interesantă istorie a omenirii. E dificil să ne dăspărțim de tine, după toate, câte ni le-ai dat. Vei fi mereu în inima mea, a celor care te iubesc și care te-au admirat.”

Amintim că autorul Gabriel García Márquez s-a stins ieri, la vârsta de 87 de ani, în Mexico, acolo unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții.

Sursă foto: www.newyorker.com, facebook, www.noticias24.com

Distribuie articolul: