Aflată la sfârșitul turneului ”Magic”, Loredana Groza a ajuns astăzi la Chișinău. Interpreta a declarat că, pentru ea, copiii sunt cea mai mare bucurie a vieții. Despre câți copii ne-a mărturisit că-și mai dorește Loredana, aflați în continuare.

Cea care i-a schimbat viața sa și a soțului său, Andrei Boncea, a fost fiica Elena. Acum, adolescenta are 16 ani și deja se inspiră din creațiile, dar și din ținutele mamai sale, pe unele dintre care le mai probează ”din când în când”. Elena este cea care se delectează cu parfumurile alese ale mamei sale, fără ca să evite, însă, să-și ceară permisiunea.

Elena și-a dorit mult să o însoțească pe Loredana la Chișinău, însă se află, acum , într-o excursie de studiu la Paris.

         

Elena este cea care i-a insuflat inspirație Loredanei în creația sa scenică. De când a apărut în viața ei, interpreta a devenit mai organizată și mai inspirată în tot ceea ce face.

Cât despre soțul său, Loredana afirmă că este ”un tip de pus pe rană” care o susține necondiționat și ”îi acordă tot creditul din lume”; îi respectă activitatea și îi iartă lipsa de timp  – cea mai mare probemă a Loredanei. ”Nu e ușor să fii însurat cu miine”, a mai spus interpreta.

         

Loredana își dorește din tot sufletul o replanificare a familiei. Mai înainte, s-a gândit să înfieze un copil. Acum însă, își dorește să nască gemeni, ei ar putea-o inspira dublu. ”Niciodată nu e prea târziu”, a mai spus cântăreața de 44 de ani. Cât despre un nou moment al maternității, aceasta a spus că va fi atunci când va da Dumnezeu, ea rămânând să aștepte aceste clipe.

Loredana Groza se va afla la Chișinău până mâine, când, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” va avea loc încheierea turneului ”Magic” – un show cu multe surprize, după cum spune intepreta.

Surse foto: www.ele.ro, viva.ro, www.vedeteblog.com, protv.ro.

Distribuie articolul: