Vedetele de peste ocean știu foarte bine cum să câștige sume impunătoare de bani, datorită imaginii pe care au obținut-o în anii de muncă, ori ”peste noapte”. Vezi de ce sume fabuloase ai nevoie, ca să chemi la petrecerea ta o celebritate din Hollywood.

Când banii sunt în joc banii, totul are un preț.  Nu este vorba de câteva mii de euro, ci de sume mult mai mari. În materialul de mai jos, vezi câti bani câștigă o vedetă de peste ocean când este invitată la o petrecere privată, sau la un eveniment monden.

Se îndoiește cineva de faptul că opt milioane de dolari ar putea reprezenta cadoul perfect? Ei bine, Rihanna urmează să primească această fabuloasă sumă pentru a aprinde instalația de Crăciun de la „Westfield Shopping Centre” din Londra.

 

 

O călătorie gratuită în St. Barts ar putea convinge pe aproape oricine să meargă la un asemenea eveniment. Însă Beyonce nu este „oricine”, pentru a lua parte la o petrecere de revelion pe insula St. Barts, diva a solicitat o sumă de două milioane de dolari.


 

Pentru a participa la un eveniment, Jay-Z cere doar un milion de dolari, jumătate din suma primită de sotia sa.

Anul trecut de Halloween, Cristina Aguilera și-a îmbogățit conturile cu un milion de dolari, doar  pentru că a cântat timp de o oră la o petrecere privată din San Diego.

Paris Hilton este regina aparitiilor mondene, iar pentru fiecare participare la o petrecere, vedeta primește între 100.000 – 500.000 de dolari.

Cine își dorește să o aibă ca invitată la petrecerea sa pe Kim Kardashian, trebuie să scoată din buzunar 50.000 de dolari.

Mariah Carey câștigă un million de dolari pentru fiecare petrecere.

Selena Gomez încasează minim 100.000 de dolari pentru fiecare eveniment.

Cheryl Cole a primit 250.000 de dolari pentru un concert de o oră în cadrul unei petreceri private. Prin urmare, a fost plătită cu 4.167 de dolari pe minut.

Îți dorești ca Charlie Sheen să ia parte la un eveniment privat? Atunci e cazul să începi să economisești, fiindcă suma pe care acesta o cere se ridică la 200.000 de dolari.

Carrie Underwood îşi sporeşte veniturile cu circa 253.000 de dolari după fiecare eveniment la care participă.

Popularitatea lui Zoe Saldana crește pe zi ce trece, așa că oricine vrea să o aibă alături la un eveniment privat urmează să scoată din buzunar 25.000 de dolari.

Kelly Clarkson nu se vinde cu una cu două. Atunci când este invitată  la vreun eveniment, onorariul ei constituie 300.000 de dolari.

Lady Gaga cere o suma din șase cifre doar pentru a aparea într-un club. Dacă îți dorești să și cânte, atunci trebuie să scoți din buzunar cam cu un milion de dolari, poate și mai mult.

La o petrecere privată, un show marca Lionel Richie, valorează 250.000 de dolari.

Sursă:www.agentiadepresamondena.com

Distribuie articolul: