Vedetele de la Hollywood sunt dispuse să plătească sume şi de aproape 1.000 de dolari pentru coafuri deosebite.

Desigur, pentru o celebritate de talie internaţională, care apare pe covorul roşu şi în lumina reflectoarelor este foarte important să arate cat mai bine.

Topul îl deschide Jennifer Lopez, care este gata să lase pentru coafura sa 400 de dolari săptămânal. Diva nu are încredere în nimeni altul decât legendarul Oribe.

nex1.tv

Jennifer Aniston este o alta vedetă de la Hollywood care de 15 ani merge la salonul lui Chris McMillian, cel care a lansat și așa numita frizură „Rachel”. Fosta iubită a lui Brad Pitt lasă la salon 600 de dolari pentru tuns, vopsit și coafat.

eimegs.blogspot.com

Kate Hudson este o altă vedetă care își păstrează tot timpul aerul proaspăt adolescentin. Culoarea blondă a părului la care nu renunță, necesită o ingrijire mai atentă. Actrița are un salon preferat, în Los Angeles, și un stilist care știe ce i se potrivește cel mai bine, David Babaii, de la Salonul Neil George. Ea plătește în jur de 650 de dolari pentru o vizită la salon.

www.posh24.com

Anne Hathway este una dintre actriţele care acordă atenţie părului şi este mereu în trend cu coafurile. De obicei, ea merge la stilistul Ted Gibson unde obsinuieşte să lase în jur de 950 de dolari pentru o coafură.

www.crushable.com

Desigur, cântăreața Rihanna este de neîntrecut. Aceasta necesită îngrijire continuă pentru menținerea coafurei sale, părul fiind una din principalele lucruri ale imaginii pe care o promovează. Hairstylistul Ursula Stephen, în care Rihanna are deplină încredere, crează coafuri inedite pentru cântăreață la un preț de 2000 de dolari.

downloadwallpaperhd.net

Distribuie articolul: