După ce a născut cel de-al doilea copil, interpreta rusă Jasmin a adăugat în greutate simțitor. Într-un interviu acordat revistei ruse ”7 Dney”, Jasmin relatează despre efortul pe care l-a depus pentru a lupta cu cele 20 de kilograme, acumuate în timpul sarcinii.

Interpreta spune că a început cu dieta Dukan, care presupunea, de regulă, consum sporit de apă, evitarea băilor în bazinele acvatice și menținerea stării de fericire. Combinând, paralel, yoga și pilates, Jasmin a reușit să slăbească doar 8 kg, iar cântarul continua să indice greutatea 70 de kg.

Ulterior, Jasmin s-a adresat unui instructor de fitness, care i-a elaborat interpretei un program individual de slăbire, bazat pe utilizarea step platformei.

Efectul a fost vizibil chiar peste câteva zile. Acum, Jasmin nu-și imaginează viața fără antrenamente de circa 2 ore, în 3 zile din săptămână. Dacă, într-o zi, nu reușește să meargă la sală, cântăreața recuperează data viitoare, într-un program mai lung de antrenament.

Un rol deosebit în schimbarea de look a vedetei l-a ocupat și alimentația sănătoasă. Adresându-se la un dietolog, Jasmin a început, paralel cu fitness-ul, și un program de alimentație, diferit de dietele chinuitoare.

”Trebuie să vă alimentați de 6 ori pe zi, iar fiecare porție de mâncare trebuie să poată încăpea într-un pahar. După ora 20.00, trebuie să vă abțineți de la mâncare!”, spune Jasmin, tuturor femeilor care își doresc să piardă din greutate.

După ce, în 2012, în cuplul Jasmin și Ilan Shor s-a născut o fetiță, interpreta a mărturisit presei ruse că visează să-i dăruiască soțului său și un băiat.

Surse foto: viva.ua, 7 dney, hochu.ua,potok.ua.

Distribuie articolul: