La cei doi ani ai săi, fetița interpretei ruse Jasmin este foarte capabilă și chiar a memorizat  repertoriul mamei sale. Despre aceasta, dar și despre viitorul micuței Margarita, cântăreața Jasmin a mărturisit într-un interviu acordat unei reviste din Federația Rusă.

”Imediat de cum vede camera de fotografiat, ia o anumită poziție. Știe cum pozează mama și pozează la fel ca mine. Am remarcat că îi reușește foarte bine”, susține interpreta rusă, cu referire la fiica ei.

”Când va împlini trei ani, neapărat va începe să meargă la lecții profesioniste de dans. Dar încă nu știm ce să alegem: dans clasic sau de bal. O voi urmări și vom decide. Margarita învață deja și să înoate. Iubește foarte mult apa, e Vărsător, așa că va deprinde, în curând, și înotul”, mai declară Jasmin.

Soția milionarului basarabean Ilan Shor mai spune că nu se va împotrivi, dacă fetița ei va decide să-i urmeze soarta: ”N-am dreptul să-i interzic, dacă ea va dori asta. Atât fiicei, cât și feciorului meu, nu pot decât să le sugerez că unele lucruri nu merg prea bine, pentru ca să-și schimbe comportamentul. Am un fiu matur, așa că am și experiență în creșterea unui copil. Iar dacă fiica mea va dori să devină actriță sau cântăreață, eu voi fi doar pentru.”

Din spusele martistei, Margarita începe să-și manifeste și înclinațiile pentru muzică. Aceasta asistă mereu la repetițiile mamei sale, care au loc în studioul de acasă: ”Observ tendința că foarte multe fetițe vor să cânte și îmi dau seama că și ea va vrea. Acum, Margarita cântă toate piesele mele, le-a memorizat. Când eram însărcinată cu ea, cântam foarte mult și cred că asta i-a influențat dragostea pentru muzică.”

În acest week-end, interpreta Jasmin fost participanta show-ului rusesc „Точь-в-точь”. De data aceasta, Jasmin l-a parodiat pe Roman Iagupov – vocalist în trupa ”Zdob și Zdub”. Potrivit UNIMEDIA, parodia la piesa basarabenilor a fost favorita juraților.

La scurt timp după evoluție, pe scenă a apărut și solistul trupei Roman Iagupov. Unul dintre jurați i-a făcut și o declarație interpretei în limba română: „Te iubesc, Jasmin!”.

Pe contul său de Instagram, interpreta rusă a postat și câteva poze din cabina de machiaj.

Urmăriți mai sus evoluția interpretei Jasmin:

 Foto: Instagram

Distribuie articolul: