Cleopatra Stratan nu mai e micuța care îl așteaptă pe Ghiță la portiță! Deținătoarea a șase recorduri mondiale și premiată cu trei premii MTV România este acum domnișoară mare și cochetă. Și fratele ei, Cezar, este băiețel mare, gata de școală. Vezi cum arată Cleo și Cezar.

Cleopatra Stratan a reușit să impresioneze pe toată lumea când la numai trei ani a făcut istorie cu o melodie ce a prins atât în rândul copiilor cât și în rândul adulților. Fiica lui Pavel Stratan are acum 12 ani, a devenit o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și l-a lăsat în urmă pe Ghiță, pe care îl aștepta la portiță când era mai mică.

Cleopatra la 5-6 ani

Cleopatra

Cleopatra la 8-9 ani

Cleopatra

Artista împreună cu fratele ei au participat recent la avanpremieră filmului “Clopoțica și Zâna Pirat” și cine nu a mai văzut-o o perioadă bună de timp a avut cu adevărat o surpriză. Ea s-a transformat într-o adevărată domnișoară, înaltă, total schimbată față de perioadă în care își însoțea tatăl în toate emisiunile TV.

Cleopatra la 10 ani

Cleopatra

 Cleopatra la 12 ani

Cleopatra si Cezar

Solista se află în Cartea Recordurilor la ”Cel mai tinăr cântăreţ care a susţinut un concert” (după ce a susţinut un show live la vârsta de trei ani şi jumătate),”Cel mai tânăr talent care are propriul său album”, ”Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de şase săptămâni”, ”Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 euro pentru o singură piesă”, ”Cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV”, ”Cel mai tânăr artist de succes”.

Sursa/Foto: wowbiz.ro, actualitati.md, libertatea.ro

Distribuie articolul: