Astăzi se pare că e ziua familiilor cu fete! Lilu, prezentatoarea Deșteptării de la Jurnal TV a sărbătorit recent o jumătate de an de când este alături de micuța ei, Amelie. Fetița a beneficiat de o sesiune foto, poartă deja rochiță, iar mama i-a prins chiar și fundițe în păr.

“Sunt atâtea cărţi, atâtea articole, atâtea forumuri despre creşterea copiilor că dacă le-ai urma pe toate ţi-ar trebui o navă cosmică să fugi direct în univers. Am renunţat să le iau în seamă pentru că am în faţa mea cea mai bună profesoară în domeniu. E Amelie. Ea de fapt îmi spune şi îmi arată în fiecare clipă ce ar trebui să fac pentru binele ei. Florile de cameră penite, draperiile dezlegate, mîncarea testată cu pumnii ei sunt doar primele experienţe de mini-şotii făcute de ea. Dar noi simţim că vom avea parte de o mică “teroristă” care va întoarce pe dos… nu doar casa noastră”, declară Lilu pe blogul său.

Amelie Rosca

Jurnalista mai povestește experiența unică prin care trece acum, detaliile creșterii unui copil, a somnului nedormit și a dragostei infinite de părinte și mai scrie: “De 6 luni, m-am renăscut şi eu şi îi mulţumesc Ei pentru asta”.

Amelie Rosca

Foto: Mariana Petrenko