Dacă majoritatea femeilor își fac probleme că nu vor mai putea să revină la o siluetă frumoasă la scurt timp după naștere, după ce vor vedea cum arată Daniela Rogoz după ce și-au adus pe lume moștenitorii, cu siguranță vor prinde curaj.

La nici o lună de când a născut, Dana Rogoz, dă dovadă de o siluetă perfectă. L-a adus pe lume pe Vlad chiar de 1 martie, iar peste două zile a ieșit prima oara din casa. Privind-o, n-ai crede însă că doar câteva zile o despart de silueta de gravidă.

Puţini au ştiut că dincolo de zâmbete şi de şedinţele foto vesele, Dana se lupta zilnic să poată păstra sarcina, făcând în fiecare seară, injecţii cu anticoagulant.

danarogoz.one.ro

Desigur pasiunea pentru fashion blogging nu a fost influențată de apariția baiețelului, așa că Dana nu a așteptat mult și a pus poze noi pentru a delecta fanii săi.

„Azi am ieșit prima oară din casa de când Vlad e cu noi. Am mers până la doctor, la controlul clasic postnatal. Iar mâine merg și cu bebe la control. Așa că azi am apucat între două mese de-ale lui să fac și poze de outfit”, a scris tânăra mamă pe blogul său.

danarogoz.one.ro

danarogoz.one.ro

De 8 Martie, vedeta TV a ținut să felicite mămicile prin intermediul unui post pe facebook care era completat cu o poză în care Dana era în aceeași rochie roșie, doar că de data asta, micuțul Vlad a devenit vedeta principală.

danarogoz.one.ro

Sfaturile din partea fashion bloggerului nu s-au lăsat așteptate, așa că într-un post recent aceasta ne îndrumă să purtăm culori pastelate: „Primăvara aceasta se poartă (din nou!) pastelurile. Așa că am ales o rochie în culori pastelate care corespunde trendului, doar că am dus-o într-o zonă mai puțin diafano-romantică. Adică am purtat-o în stilul meu, mai sporty, cu un bomber jacket și niște încălțări chunky”.

danarogoz.one.ro

danarogoz.one.ro

Pentru cei care au fost interesați de cum s-a întors Daniela la silueta ei atât de repede, aceasta a scris pe pagina sa de facebook despre reușita sa: „Am luat 9 kg, iar acum am 2,5 kg în plus faţă de când am rămas însărcinată şi scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am înfometat o secundă. Dimpotrivă, am fost atentă să nu cumva să sar vreo masă, cum se mai întâmpla din cauza programului înainte de a rămâne însărcinată. Am mâncat tot ce am vrut şi când am vrut, eliminând alimentele interzise în sarcină. Şi cât mai variat, carne, legume, fructe, din toate. În rest, nu am stat atentă să număr caloriile. Iar acum mănânc în continuare super bine, pentru că alăptez, în primul rând. Am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere”, a detaliat ea pe pagina sa de Facebook.

 

Distribuie articolul: