Vezi 15 fotografii în care a fost surprinsă iubirea. O mamă ascultă cum bate inima fiului său decedat, transplantată în corpul unei tinere. Tot aici veți vedea cum o femeie ia prânzul cu fotografia soțului stins din viață, în fiecare zi.

O fotografie poate spune uneori povestea unui om mai bine decât orice cuvinte. În fotografii se păstrează emoțiile care te pot lăsa fără replică. Echipa Adme.ru  a adunat 15 fotografii de acest gen, despre iubirea manifestată în cele mai diferite forme. Iată-l, de exemplu, pe comedianul Patton Oswalt marcând în singurătate premierea sa cu trofeul „Emmy”, după câteva luni de când a murit soția.

Bărbatul acestei femei s-a stins din viață, dar ea continuă să ia prânzul cu el în fiecare zi. Părinții acestui copil i-au transformat scaunul rulant într-o piesă din costumul lui de Halloween.

Tânăra din imagine l-a invitat la „întâlnire” pe bătrânul singuratic atunci când a aflat că el va fi singur în seara de Crăciun. El a venit cu un buchet de flori, îmbrăcat în cel mai frumos costum al său.

Miss Thailanda 2015 a fost observată închinându-se în fața mamei sale, care toată viața a strâns gunoi. Așa a crescut-o pe fată, lucru pentru care ea îi este profund recunoscătoare.

Un necunoscut a avut grijă să își lase umbrela deschisă ca ploaia să nu ude pisicul.

Mai multe dovezi despre faptul că iubirea adevărată și necondiționată există, găsiți aici: adme.ru.

Distribuie articolul: