A încetat campania de colectare a donațiilor pentru profesoara de limbă și literatură română din Chișinău, Veronica Postolachi. Motivul este unul fericit! În doar 2 zile, s-au colectat 3051 euro. Amintim, campania de colectare a unei sume de 3000 de euro pentru profesoara de la liceul Mircea Eliade a fost inițiată cu scopul de a o ajuta să își returneze datoriile. Le-a acumulat prin spitale și pe drumuri, urmând investigații și tratamente medicale după un teribil accident rutier și un diagnostic greșit.

capture-20171023-031723

Veronica Postolachi a fost greșit diagnosticată, din cauza unei erori de laborator, cu mielom – o formă rară de cancer al sângelui. Toată povestea o puteți afla sau o puteți revedea în articolul Ea.md. Cu ajutorul platformei caritate.md, foștii elevi, dar și oamenii care nu o cunosc personal pe profesoară, au contribuit cu bani pentru a o ajuta în situația dificilă în care s-a pomenit. Veronica Postolachi le mulțumește din suflet tuturor și îi așteaptă pe Facebook în cazul în care își doresc să comunice.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor înzestrați cu harul generozității și care au avut bunăvoința de a mă susține într-un moment de grea încercare în viața mea: fie că sunt elevii mei, fie că nu îi cunosc, fie că nu i-am recunoscut după numele schimbat în urma căsătoriei, fie că au dorit să rămână anonimi. Le sunt recunoscătoare tuturor pentru compasiune și înțelegere. Să vă răsplătească Dumnezeu pe toți și să vă binecuvânteze pașii pe drumurile vieții. Mulțumesc și celor care, în perioada de internări și convalescență, m-au ajutat într-un mod sau altul, m-au susținut moral și s-au aflat alături de mine în diferite momente ale existenței cotidiene. Dacă unii din cei care au demonstrat atâta noblețe prin gestul lor au plăcerea dialogului cu modesta mea persoană, îi aștept, cu plăcere, pe Facebook. Cu mult respect și gratitudine, o profesoară devotată Limbii Române”.