Antonia a primit, în sfârşit, vestea pe care o aşteaptă de câţiva ani. Artista va putea să fie în cel mai scurt timp o femeie liberă şi îşi va putea îndeplini toate planurile pe care le are alături de iubitul ei, Alex Velea.

Potrivit informaţiilor din presă, divorţul de soţul său Vincenzo Castellano ţine doar de două acte. Primul este cel legat de rezultatul anchetei sociale din Italia, iar cel de-al doilea este cel legat de traducerea certificatului de căsătorie. Cele două formalităţi sunt în curs de definitivare, iar separarea dintre cei doi soţi va avea loc în Bucureşti.

Astfel, fetiţa pe care Antonia o are cu Vincenzo va rămână cu domiciliul în Italia, însă cântăreaţa va putea să-şi viziteze fetiţa de câte ori vrea. Pentru ca Maya să vină, însă, în România va avea nevoie să fie adusă de tatăl său.

Odată cu divorţul dintre Antonia şi Vicenzo se vor rezolva, cel mai probabil, şi problemele cu care s-a confruntat artista în relaţia cu Alex Velea. Cei do au împreună doi băieţei, dar care nu au fost încă botezaţi din cauză că Dominic şi Akim figurează în certificate ca fiind copiii italianului Vincenzo Castellano.

Vezi și:  Antonia acuzată de socru că și-a neglijat fetița! „Nu i-a adus Mayei o păpușă”

Distribuie articolul: