Frumoasă, talentată, admirată, cunoscută şi…singură. Cam astea sunt atributele care o caracterizează cel mai bine la moment pe interpreta Natalia Gordienko. Prezentă într-o emisiune TV de la noi, interpreta a fost luată la întrebări privind viaţa ei personală. Frumoasa blondă însă nu a dorit să ofere un răspuns clar, evitând mai mult întrebările legate de viaţa personală: „Nu ştiu ce face iubitul meu[…] Uneori sunt tristă, alteori sunt veselă. Aşa este viaţa […] Nu vă spun că ne-am împăcat, dar în viaţă se întâmplă ca oamenii se împacă şi se despart şi tot asa.”

După mai multe întrebări însă, diva a declarat că e singură, dar că asta nu o deranjează, e fericită oricum. Interpreta a ţinut de asemenea să infirme zvonurile conform cărora s-ar fi măritat în secret în România sau s-ar fi combinat cu bărbaţi însuraţi şi mult mai în vârstă.

Deja de mai bine de un an se zvoneşte că Natalia Gordienko şi-a găsit marea dragoste alături de un om de afaceri din România, numele căruia interpreta nu a dorit să-l divulge jurnaliştilor.

Sursa:protv.md

Distribuie articolul: