S-a aprins tot internetul după ce, acum câteva zile, revista InStyle a publicat o sesiune foto cu Olia Tira absolut goală. Interpreta şi fotograful care a realizat pictorialul au primit laude pentru arta pe care au intenţionat să o aducă publicului, dar şi critici dure la adresa felului cum arată Olia sau la anumite detalii din poze. Verryhappyblog.com vine cu argumente, sugerându-i interpretei că, îmbrăcată, arată mult mai bine. Specialista în design şi publicitate, autoarea blogului Veryhappyblog.com a adus critici constructive vedetei care s-a dezgolit frumos, dar şi celor care au mediatizat pozele realizate de Viktor Doroshenko. Ea compară pictorialul cu unul cu idei similare din America şi reacţia presei la acest fapt cu reacţia şi titlul pe care aceştia îl dau pentru un clip cu elemente dezgolite al unei vedete de peste hotare.

Criticilor şi presei, veryhappyblog le recomandă: “Dragilor, învăţaţi de la americani să criticaţi. E inacceptabil să critici pe cineva pentru felul cum arată, în schimb aveţi libertate totală să-i judecaţi alegerile, deciziile, acţiunile. Poţi să-i zici Tirei că nu e tocmai femme fatale (…), dar nu-i poţi reproşa că are picioare crăcănate…”.

Astfel, Oliei Tira, blogger-iţa îi sugerează: “Dragă Olia, îmbrăcată eşti de un milion de ori mai senzuală şi mai sexy!”, făcând referire la pozele în care interpreta apare în rochii lungi, frumoase şi stilate. În schimb, din toată sesiunea foto foarte mediatizată, veryhappyblog.coma a ales, totuşi, o fotografie favorită.

 

Contactată de PentruEA.md pentru a comenta cele enunţate mai sus, Olia Tira a declarat: “Nu vreau să intru cu nimeni în polemici la această temă. Am stat mult pe gânduri până să accept această provocare, însă nu regret pentru că îmi place ceea ce a ieşit în final. Vreau să-i mulţumesc acestei blogger-iţe pentru aprecieri, mă bucur că îmi admiră şi ţinutele.”

Distribuie articolul: