Atunci când femeia este îndrăgostită ea capătă aripi, devine mai feminină și este gata să cucerească orice culme. Te convingem de acest lucru printr-un nou proiect foto, numit „femeia îndrăgostită”, în care apare prezentatoarea Tv, Veronica Ghimp.

Spectatorii au cunoscut-o pe Veronica Ghimp la pupitrul de știri, iar noi am reușit să-i descoperim firea din afara ecranului.

Datorită designerului Irina Ulianovschi și fotografului Ellene Mocrii am reușit să o vedem pe Veronica Ghimp așa cum este ea zi de zi: zâmbitoare, plină de viață și îndrăgostită de lumea care o înconjoară. Protagonista proiectului „Femeia îndrăgostită” a dezvăluit pentru Revista Noastră și cele mai esențiale idei ale sale despre dragoste, familie, bărbați, carieră, televiziune și muzică.

DRAGOSTE

Nu prea mai știm ce înseamnă dragostea, iubirea. Ne-am pierdut printre atâtea sentimente superficiale și ne ia ceva timp să recunoaștem și înțelegem sentimentul real atunci când îl simțim cu adevărat. Uneori, din neatenție sau chiar frică, s-ar putea să-l lăsăm să treacă pe lângă noi și să-l pierdem, fără a-l fi descoperit. Cred că mulți dintre noi se iubesc numai „ca să fie”, sau, mai rău, „ca să fibă” (râde).

Vreau iubire pe viață! Nu de 3, 2 ani sau ce termeni mai dau „savanții” acestui sentiment. Vreau iubire și emoție pe viață!

Nu există un stereotip, un etalon sau un șablon. Iubirea se manifestă la fiecare diferit. Relațiile sunt toate diferite, cu specificul lor. Important e ca iubirea să fie reciprocă. Doar asta contează. Să nu calculăm cine din cei doi iubește mai mult. Ori iubești, ori nu iubești!

sunset (5 of 15)

FAMILIE

Mi se pare greșită gândirea, potrivit căreia părinții trebuie respectați și ascultați categoric numai pentru că ți-au dat viață. Părinții trebuie iubiți și respectați pentru ceea ce sunt! Și ascultați atunci când e cazul. Iar dacă știm că nu au dreptate, avem dreptul să facem sau cel puţin să încercăm aşa cum ştim noi! Părinții nu le știu chiar pe toate. Și ei pot greși. Cu toții ar trebui să admitem asta. E adevărat că trebuie să respectăm ierarhia, dar în același timp trebuie să ne ascultăm și pe noi… Și părinții ar fi bine să-și asculte copiii! Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă. Ideea e că fiecare ar trebui să se asculte și să se înțeleagă, nu să se acuze și să dea comenzi. La asta suntem buni cu toții! Și mi se pare că părinții moldoveni sunt cam prea posesivi, uitând că fiecare copil devine, de la o vârstă, personalitate cu propria gândire, propriul caracter și concepții despre viață, care uneori le depășesc pe cele ale părinților. Deși e foarte probabil ca, atunci când voi fi părinte, să-mi schimb părerea…

Uneori sunt întrebată, când vine vorba de muzică, cine îmi sunt idoli. Și atunci mă gândesc la sora mea care e mai mica, căreia nu îi place să fie în centrul atenției, de aceea urăște televiziunea și scena și nu vrea nici să apară la TV, nici să cânte pe scenă, dar e cu mult mai talentată, iar o bună perioadă de timp, ea mi-a fost idol!

Abia aștept să îmi întemeiez propria familie și să nasc 4 copii. Ei bine, poate 3!

sunset (2 of 15)

BĂRBAȚI

Bărbații sunt mai buni decât femeile, spun asta chiar dacă ar putea să-mi sară toate femeile în cap. Sunt mai stabili, mai de cuvânt, mai inteligenți (am putea să-i batem la capitolul inteligență dacă nu ne-ar interesa prea mult mărunțișurile). Dacă ar fi să parafrazez un politician: „Dacă vrei să faci o treabă bună, fă-o cu un bărbat!”

Bărbații nu prea au inițiativă, de aceea femeile sunt nevoite să fie mai puternice!

Spuneam o data că e greu să fii bărbat în Republica Moldova. Pentru că nu prea mai există cuvânt, corectitudine, bărbăție, demnitate!

Iubitul meu e a 8-a minune a lumii. Și tot ce e legat de el, e pur și simplu minunat. Admit că s-ar putea să fiu subiectivă, dar am dreptul, sunt îndrăgostită!

sunset (15 of 15) (1)

CARIERĂ

Astăzi o femeie nu mai poate fi împlinită dacă nu are o ocupație care să îi aducă satisfacție și care să-i asigure măcar o mica independență materială!

Am cam devenit carieriste, dar asta nu e rău, atâta timp cât nu uităm și de lucrurile cu adevărat importante. Știm cu toții care sunt ele.

TELEVIZIUNE

Televiziunea te cucerește, te absoarbe, te înghite, iar dacă vrei să ai un produs calitativ, trebuie să trăiești cu ea, să-i dai toată forța și atenția, dar asta numai până la un timp!

Au fost momente când am vrut să las de tot televiziunea. Și mai sunt, dar acum îmi trece repede pentru că am înțeles că fără asta nu pot. Iar când îmi dau seama cât mai am de învățat și de descoperit, îmi reaparare repede și dorința, și curiozitatea, și interesul, și pofta!

sunset (11 of 15)

MUZICA

Mai sceptic vorbind, muzica este alternativa mea, or fiecare din noi ar trebui să se asigure în zilele noastre cu o alternativă. Mai emotiv vorbind, muzica e pasiunea mea, e Universul în care îmi permit să fiu mai dezinvoltă, mai curajoasă, mai Eu!

sunset (10 of 15)

Foto: Ellene Mocrii

Ținute: Irina Ulianovschi

Citește și Lectura o face sexy pe Stela Dănilă: „Cartea e relaxarea mea de suflet”. Admir-o într-un pictorial de poveste (Foto)