Designerul Veronica Croitoru a muncit zi și noapte timp de 2 săptămâni, astfel încât povestea ei de iarnă să fie gata până la sărbători. Acum câteva zile, a cusut ultimul nasture și, fără falsă modestie, recunoaște că e o colecție de vis. A ieșit exact cum și-a propus. Rochițele în argintiu și roșu, care cuceresc prin croială, dar și grație imprimeurilor cu fulgi, nu ar putea lăsa rece nicio mică fashionistă. Fetițele care au apucat să le poarte s-au și îndrăgostit de ele, spre bucuria designerului care s-a simțit Alba ca Zăpada alături de „piticii” ce au participat la ședința foto dedicată colecției.

În colecție se regăsesc 8 piese din bumbac. Veronica spune că i-a fost ușor să creeze „Povestea de iarnă”, căci un timp îndelungat a confecționat seturi mamă-fiică. I-a plăcut mult să creeze pentru fetițe, așa că, de această dată, s-a dedicat lor în totalitate.

„Am îndrăgit cumva rochițele pentru micile prințese, iar în momentul în care am văzut stofele acoperite cu fulgi, nu mi-am mai găsit liniștea. Știam că aceste stofe minunate trebuie să ajungă în mâinile mele, apoi sub acul mașinii mele de cusut. Am lăsat totul la o parte și am început să lucrez la colecție. Nu doar fetițele vor să fie frumoase de sărbători, dar și băieții, așa că am găsit ac și de hăinuțele micilor prinți.”

Veronica este o fană înrăită a stilului retro, la care nu poate renunța nici la sfârșit de 2017. 

„În colecție am abordat stilul retro – subiectul preferat al designerilor, în ultimii ani fiind prezent în fiecare sezon. Acest stil este definit ca o interpretare a unor tendințe trecute, așa că am readus în centrul atenției mânecile  evazate, volănașele și gulerele plisate.”

„Iar ceea ce port eu este o rochie „tea-length”- vedeta anilor 50.”

Vă invităm să urmați link-ul ca să vedeți ce rochii de mireasă creează Veronica, despre asta am povestit cu ceva timp în urmă aici: Veronica Croitoru pune la bătaie peste 30 metri de tul și 10 metri de tafta pentru o rochie de mireasă. Vezi interviul