Pe data de 18 aprilie s-a desfășurat evenimentul „Vernisajul Vinului”, care este la cea de-a IV-a ediție. Acesta a găzduit oaspeți de vază, care au savurat din „licoarea vieții”, apreciind calitatea și gustul fiecărui vin în parte. „Vernisajul Vinului” a găzduit atât demnitari, cât și oricare alți doritori de-a gusta din vinurile produse de cele 15 companii vinicole, care au participat la eveniment. Printre oaspeții serii au fost demnitari de stat, diplomați, jurnaliști și oameni de artă.

 

 

 

 

 

Producătorii de vinuri au pregătit oaspeților și un fourchette, din care aceștia au putut gusta. În total, au fost expuse peste 100 de vinuri roșii, albe și roz. La Vernisaj au fost expuse ouă încondeiate, lucruri confecționate manual, iar atmosfera a fost creată de muzica ansamblului „SUISSE”. Deasemnea, au fost expuse decantoare, pahare, tirbușoane.

 

 

 

 

Biletele pentru intrare la acest eveniment au costat 100 de lei. Bugetul de organizare a evenimentului a fost colectat din vânzările de bilete, contribuțiile de participare din partea vinăriilor și cu suportul proiectului USAID CEED II și programului de restructurare „Filiera Vinului”.

 

 

 

 

 

 

fotografă: Ellene Andronache 

 

Distribuie articolul: