Peste 25 de companii vitivinicole din Republica Moldova și peste 200 de tipuri de vinuri, un iarmaroc cu daruri handmade pentru cei dragi, colinde interpetate de Cătălin Josan, atmosferă relaxantă, plină de socializare – acestea au fost ingredientele ediției de iarnă a Vernisajului Vinului 2013, ce s-a desfășurat pe 18 decembrie, la Palatul Republicii.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova, cu suportul proiectului USAID CEED II și Filiera Vinului. Pe lângă înalții oficiali de stat și diplomați, companiile vinicole și producătorii de vin, la eveniment a fost prezentă multă lume bună din diverse domenii de activitate.

 Iurie Leancă, Vlad Filat și Oleg Efrim

Vernisajul Vinului

Vernisajul vinului

Cătălin Josan

Vernisajul Vinului, organizat pentru a cincea oară în țara noastră, este un eveniment de clasă destinat promovării culturii vinului pe piața internă. La fiecare ediție, organizatorii își propun să prezinte vinurile într-o manieră distinctă, sofisticată, pentru a pune în valoare calitățile produsului. În această zi, vinul este pus în centrul atenției, iar celor prezenți li se oferă posibilitatea de a-l descoperi alături de specialiștii sommelier și producătorii de vinuri din țară.

Vernisajul Vinului

Oleg Efrim și Stella Jemna

media Vernisajul Vinului

Vernisajul Vinului

Vernisajul Vinului

Mai multe poze de la eveniment găsiți într-un album pe pagina de Facebook PentruEA.md 

Foto: Stella Jemna/PentruEA

Distribuie articolul: