Vergeturile pot apărea chiar dacă ai un regim alimentar sănătos și atunci, îți rămâne să apelezi la diferite metode cosmetologice care te vor ajuta să scapi pentru totdeauna de vergeturi. Iată 4 rețete pe care le poți prepara acasă și sunt eficiente în lupta cu vergeturile.

Cremă de mumia
Ia o linguriță de apă fiartă și dizolvă în ea un gram de mumia. Amestecul se adaugă la 100 de grame de cremă pentru copii. Crema obținută se întintd pe piele, în zonele cu vergeturi.

Atenție! Păstrează crema în frigider.
Ulei
Ia o linguriță de ulei din migdale și picură deasupra 8 picături de ulei de rozmarin. Este necesar să întinzi uleiul pe piele în fiecare zi, până vergeturile vor dispărea.

Exfoliant de casă 
Pentru tratarea vergeturilor poți prepara un exfoliant în condiții de casă. Vei avea nevoie de jumătate de pahar de sare și o jumătate de pahar de zahăr. Ameste sarea și zahărul și adaugă  1\4 pahar de ulei de palmier.
Toate ingredientele se amestecă uniform și se aplică pe zonele problematice, prin masări circulare.
Efectuază procedura în baie. Clătește-te cu apă călduță după aplicare, iar apoi aplică o cremă hidratantă. Peste o lună vei observa rezultate pozitive.
Vitaminele te ajută să scapi de vergeturi 
La 1\2 de pahar de ulei din măsline, amestecă cu aceeași cantitate de suc de aloe, plus 5 picături de „Vitamina A”  și 10 picături de „Vitamina E”. Amestecul obținut se aplică dimineața și seara pe zonele unde ai vergeturi. Păstrează amestecul în frigider.

Distribuie articolul: