Se întâmplă tot mai des să nu putem recunoaște chipurile unor vedetelor afișate pe copertele revistelor. Photoshop-ul a devenit atât de omniprezent, încât ne vine greu să mai credem în ceea ce ni se arată. Vedetele despre care veți citi mai jos, însă, au ales să fie adevărate. Au insistat ca exteriorul lor să nu fie photoshopat!

Kira Knightley a declarat că nu-i este frică să spună adevărul despre sine. Atunci când a acceptat să se dezgolească pentru revista Interview, a declarat că nu vrea s-și vadă exteriorul modificat în Photoshop. „Corpul meu a fost photoshopat atât de des, încât arătam ca în fotografiile paparazzilor. Am fost de acord să fiu fotografiată topless cu condiția ca sânii mei să nu fie retușați!”, spune actrița.

foto: nydailynews.com

foto: nydailynews.com

Una din publicațiile care a decis să le ilustreze pe vedete așa cum sunt, a fost și revista franceză ELLE. În 2009, aceasta ilustra pe coperte o serie de celebrități așa cum arătau ele în realitate. Pe coperta revistei au apărut imediat Monica Bellucci, Sophie Morceau și  Eva Herzigová.

foto: ELLE France

foto: ELLE France

A urmat Lady Gaga, în campania marca Versace, fără ca să fie retușată în fotografii. „Părul meu este prea îngrijit, iar pielea mea are o culoare prea uniformă. Eu nu arăt așa când mă trezesc”, spunea Lady Gaga.

foto: Versace

foto: Versace

De dragul prietenului Johan Lindeberg – autorul brandului BLK Denim, modelul Gisele Bündchen a acceptat să se fotografieze nu doar fără Photoshop, dar și fără machiaj sau coafură. Fanii brandului au apreciat înalt acest lucru.

foto: marieclaire.fr

foto: marieclaire.fr

Și actrița franceză de film Marion Cotillard și-a dorit să fie adevărată în fotografii, în 2013, atunci când revista W Magazine realiza o ședință foto cu cei mai buni actori ai anului. „Mă gândesc rar la exteriorul meu, pentru că frumusețea mea nu mă interesează”, delcara Marion.

foto: WMAGAZINE.COM

foto: WMAGAZINE.COM

Actrița Emma Watson nici măcar nu avea nevoie de Photoshop sau machiaj, atunci când a pozat în fața fotografului britanic Craig McDean. „Cu ajutorul Photoshop-ului, fashion-businessul a atins rezultate incredibile, care ne sperie. Pe mine, însă, mă inspiră extrem de mult procesul de îmbătrânire. Mă interesează femeile care sunt departe de ideal. Aceste femei îmi par mai încrezătoare!”, declara Watson.

foto: Craig McDean

foto: Craig McDean

Distribuie articolul: