După ce am admirat schimbrea frumoasă de hairstyle pe care și-a făcut-o bruneta Geta Burlacu, a venit timpul să admirăm și o schimbare creată pe păr blond. Stiliștii preferați ai Cristinei Scarlat au decis să-i înfrumusețeze buclele luminoase cu nuanțe pastelate, de primăvară. Schimbarea Cristinei vine și odată cu ziua de naștere a sa. Astăzi vedeta împlinește 35 de ani!

Cei care au vrăjit și de această dată asupra imaginii Cristinei Scarlat sunt Eduard Galamaga și Vitali Iscoveac! De hairstyle s-a ocupat în special Eduard – hairstylistul preferat al Cristinei:

Dragul meu Eduard Galamaga, mulțumesc mult pentru această muuult aşteptată schimbare! Eşti o minune în viața mea!”, spune interpreta.

Noul hairstyle al vedetei conține note pastelate de verde, albastru și piersic, care se potrivesc de minune nuanței de blond a părului Cristinei. Stilistul a ținut să le împărtășească fanilor săi și fotografii realizate în procesul de transformare:

Cu noul look, Cristina s-a îndreptat, în această dimineață, spre studio-urile postului național de televiziune.

12798875_1043693142372116_3205783049079637199_n

Amintim că hairstilistul Eduard Galamaga și makeup artistul Vitali Iscoveac nu sunt doar oamenii car fac magie cu podoaba capilară și chipul Cristinei Scarlat, ci sunt și buni prieteni de familie ai familiei Scarlat-Gârlă.

Foto: Facebook.com