Frumoasa interpretă și ex-membra trupei „Via Gra”, Vera Brezhneva, și-a etalat perfecțiunea siluetei sale pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naștere pe binecunosctul producător și compozitor - Konstantin Meladze. Vezi mai jos cât de sexy este cântăreața la cei 33 de ani ai săi, precum și alte detalii despre cele două celebrități.

Ieri, 11 mai, producătorul și compozitorul Konstantin Meladze și-a celebrat cea de-a 53-a zi de naștere. Cu această ocazie, interpreta Vera Brezhneva l-a felicitat „călduros” pe mentorul, dar și prietenul său apropiat, prin intermediul rețelelor de socializare.

Iată ce mesaj i-a scris Vera: „Astăzi este ziua de nașterea a celui mai talentat muzician – Konstantin Meladze! Să-i dorim toate cele bune!”

1

Vera Brezhneva, a cărei relație cu Konstantin Meladze este discutată cu voce tare pe rețelele de socializare, a publicat pe Instagram câteva fotografii picante într-un costum de baie la care a adăugat mesajul: „Ne bronzăm?”

2

Recent, zvonurile din presa rusească despre faptul că Vera Brezhneva s-a căsătorit cu Konstantin Meladze s-au întețit. Motivul pentru această „noutate” este inelul de lux, care se observă pe deget cântăreței în unele fotografii de-ale vedetei.

3

Despre idila Verei și a lui Konstantin se discută deja de foarte mult timp, dar pentru prima dată această „informație” a fost făcută publică de către fosta soție a producătorului, Iana Meladze.

Citește și: Vera Brezhneva – sexy și seducătoare într-o ședință foto în nuanțe alb-negru