În ciuda faptului că educă două fetițe minunate, vedeta rusă Vera Brejneva afirmă că își dorește cu ardoare și un al trelea copil. Emoționată până la culme, Vera a scris, pe o rețea de socializare, că este nespus de motivată să nască un al treilea copil, în ciuda supraocupării și a carierei. Ce declară vedeta, vedeți mai jos.

”Fiecare om, indiferent dacă are sau nu copii, se gândește în permanență la nașterea micuților săi. Fetițele și băieții mici visează la copiii lor încă din copilărie și chiar le inventează prenume! Speră la continuarea vieții și la sângele din sângele lor. Nașterea unui copil ne schimbă viața și ne schimbă pe noi. Doar fiecare din noi a fost, cândva, același copil! De ceea ce ne-au oferit părinții noștri depinde ceea ce am devenit noi. Sunt nespus de recunosctătoare mamei noastre, pentru faptul că am crescut și suntem așa cum suntem. Nu contează mereu cât de rapid citește un copil și câte instrumente muzicale posedă. Am avut căderi la învățătură, dar am avut o familie fericită! Această valoare depășește orice notă. Sper că mama va scrie, într-o zi, o carte despre cum să crești atâția copii. Suntem patru copii și șapte nepoți! P.S. Visez la un al treilea copil, la fel de fericit”, a scris Vera Brejneva, pe pagina sa virtuală.

Vera și-a amintit și de cartea care a ajutat-o mult în educația copiilor săi. Este vorba despre cartea autorului francez Jean Liedloff – „Cum să crești un copil fericit”.

Internauții deja îi atribuie Verei o nouă iubire și se gândesc de la cine ar putea naște vedeta un al treilea copil. Potrivit unor surse mass-media rusești, iubitul Verei Brejneva este, până în prezent, Konstantin Meladze. Ex-soția acestuia ar fi declarat că Vera locuiește deja de ani buni sub același acoperiș cu Konstantin, în ciuda căsniciei.

Amintim că Brejneva educă două fetițe din căsătorii diferite. Sonia, cea mai mare fetiță, are 13 ani și deja a fost trimisă în SUA, pentru studii de actorie. Sara – cea mai mică fiică a Verei, are 5 ani. 

Foto: strana-sovetov.comru.hellomagazine.comnextranks.com,  edinstvennaya.ua

Citește și:

Vera Brejneva: istoria unui succes răsunător (Foto)

Distribuie articolul: