Nu, nu este o perucă. Vera Brejneva a afișat o schimbare de look radicală! Acum câteva ore, vedeta rusă a distribuit pe internet primele imagini care o surprind cu noua sa coafură – o tunsoare scurtă, bob, care îi subliniază stilul și rafinamentul. Cum arată schimbarea radicală a Verei, vedeți mai jos. 

A renunțat la buclele care o înfrumusețau atât de atâția ani și s-a tuns aproape în totalitate. Astăzi, Vera Brejneva și-a uimit fanii de pe Instagram cu fotografiile care dovedesc noua sa schimbare.

Bobul rebel o prinde excelent pe vedetă, iar asta s-a întâmplat pentru că Vera a apelat la serviciile unui stilist cu experiență, pe nume Denis Yaroțkii. 

Brejneva n-a renunțat, însă, la culoarea pe care o avantajează deja de mulți ani. A ales un blond platinat, care o prinde de minune.

Vedeta rusă se arată încrezută în sine și mulțumită de schimbarea pe care a adoptat-o atât de brusc, chiar dacă unii internauți au împărtășit replici nu tocmai pozitive.

Vera nu și-a schimbat coafura ani de-a rândul. A optat întotdeauna pentur păr lung, blond și buclat. Părul natural al vedetei posedă o nuanță mai puțin închisă decât blondul pe care l-a purtat de-a lungul anului. 

Cel mai probabil că vedeta a recurs la această schimbare de stil din cauza timpului pe care trebuia să-l investească în părul său lung.

Vopsindu-și părul de două ori pe lună, Vera Brejneva cu siguranță și-a afectat podoaba capilară, care a devenit mai greu de îngrijit și mai deteriorat, de-a lungul mai multor ani de zile.

Foto: Instagram, www.livestory.com.ua

Distribuie articolul: