Deși îi încredințează de multe ori bunicii responsabilitatea de a avea grijă de fiice, în acest an Vera Brejneva a fost alături de fetițele ei la debutul anului academic.

Astăzi la noi a fost Primul Sunet, chiar primul pentru fetița mea mai mică. Și cât timp bobocica plânge (nu vrea copilul la școală), eleva dintr-a X-a se bucură, la fel ca și mama, că i-au mai rămas încă doi ani. Sara plânge câ mai are de parcurs încă 11. Le urăm tuturor un an de studii cât mai ușor, vesel și interesant”, a comunicat astăzi interpreta.

Все,отправила мою малышку в первый класс❤️

A photo posted by Sonya Kiperman (@sonya_kooper) on

Fiica mai mare a Verei Brejneva este acum elevă la British International School, din Kiev. S-a mutat acolo recent, din cauza unor probleme cu foștii colegi de clasă, care o tachinau în permanență.

Despre această schimbare, adolescenta de 15 ani a vorbit în cadrul unei postări făcute în rețeaua Periscope:

„Nu mă iubeau colegii de clasă. Nici măcar nu știu din ce motiv. Pur și simplu nu le plăceam. După ce am filmat un clip cu mine și l-am publicat pe internet, am venit la școală și toți au început să râdă de mine. Acum învăț la o altă școală, unde îmi place. În noua mea școală, sunt abordată ca o simplă elevă și nu în calitate de fiica Verei Brejneva”, spunea Sofia.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: