Povestea de succes a Verei Brejneva este una cu totul specială. Trăgându-şi rădăcinile dintr-o provincie ucrainească, Vera Galuşka (numele său adevărat) a reuşit să devină un adevărat superstar în Federaţia Rusă. Despre ce lecţii a învăţat pe parcursul carierei sale, descoperiţi în continuare.

Copilăria Verei Brejneva a fost una absolut comună: provenind dintr-o familie cu mulţi copii, din Dreprodzerjinsk, aceasta o ducea foarte greu iniţial: mama îi era angajată ca şi deridicatoare, în timp ce tatăl devenise invalid, după o un grav accident rutier.

 

 Îşi aminteşte că a fost nevoită să lucreze încă din copilărie: dimineaţa mergea la lecţii, iar seara, mergea la bar, ca să câştige bani, spălând vase. Atunci când nu mergea la lecţii, Vera era dădacă pentru copiii, mămicile cătora erau ocupate.

Vera îi este foarte recunoscătoare mamei sale pentru susţinere: îşi aminteşte că nopţi la rând, mama îşi distrugea rochiile pentru a croi rochii mai mici, pentru fiica cea mare, Galina. Rochiile care îi erau mici Galinei, îi reveneau Verei, iar după Vera – gemenelor Anastasia şi Victoria.

La şcoală, surorile erau luate în derâdere pentru faptul că purtau haine second-hand şi pentru că primeau prânzuri gratuite. Necătând la acestea, Vera a fost dintotdeauna o fire perseverentă: practica sportul, era interesată de limbile străine, iar după terminarea studiilor din şcoală, a decis că vrea să devină economistă.

Minunea s-a întâmplat atunci când Vera a ajuns la un concert al trupei ucraineşti VIA Gra, unde Vera a venit alături de prietena sa. Solistele de atunci au chemat nişte fete din sală, iar printre ele a apărut şi Vera. Aceasta arăta şi se mişca atât de bine, încât a fost observată imediat de producătorul Dmitri Kostiuk, care a chemat-o la un casting.

Vera a fost luată în cadrul trupei, chiar dacă devenise, de curând, mămica unei fetiţe pe nume Sonia, din căsătoria cu Vitalii Voicenko.

Numele de Galuşka i-a fost schimbat în Brejneva la iniţiativa producătorului Kostiuk, mai ales pentru faptul că e născută în aceeaşi zi cu Leonid Brejnev.

Aşa a început cariera promiţăroare a Verei Brejneva: timp de patru ani a cântat în VIA Gra, iar în 2006 s-a căsătorit cu businessman+ul Mihail Kiperman, de la care a născut-o pe fiica Sara. După naşterea Sarei, vera şi-a început deja o carieră solo.

Alegând să meargă singură pe drumul carierei sale, Vera a obţinut succes din nou, fiind chiar asaltată de contracte publicitare şi propuneri de contracte muzicale fantastice.

Între timp, a început să facă şi actorie, jucând în producţii ruseşti ca “Yolki”, “Djungli” ş.a. Cea mai mare realizare pe care şi-o apreciază este faptul să le-a cumpărat o casă lângă Kiev părinţilor săi.

În 2012, Vera a divorţat din nou, iar acum are un nou iubit, numele căruia, însă, nu-l divulgă.

Potrivit presei ruse, ar fi vorba despre Konstantin Meladze, dar Vera neagă acest fapt.

Foto: www.paparazzi.ru,rabbit-show.ruwww.yaom.ruwww.woman.rutsn.ua, starandstar.ru