De Sărbătorile de Anul Nou și Crăciun, Vera Brejneva a decis să-i bucure pe reprezentanții  sexului puternic cu un sesiune foto sexy pentru revista Maxim. În imagini, cântăreța apare aproape goală, arzând privirile tuturor cu formele sale.

În vârstă de 31 de ani, fosta membră a trupei VIA Gra, Vera Brejneva a devenit eroina ediției de Anul Nou a revistei Maxim. Fotografiile spectaculoase ale blondei excită cu adevarat imaginația – cântăreța a folosit pentru realizarea ipostazelor seducătoare o rochie transparentă, lenjerie de corp și sexualitatea sa. Corpul de invidiat al vedetei scenei rusești este imposibil de trecut cu vederea.

 Vera Brejneva

Vera Brejneva

Într-un interviu anterior, cântăreața a declarat că pentru sănătatea și formele sale frumoase ea  trebuie să mănânce zilnic carne, legume, brânzeturi și să reducă din meniu grăsimile. În plus, Vera mănâncă strict de trei ori pe zi, refuză gustările și practică în mod regulat Pilates și Yoga. Amintim că anul trecut Vera Brejnev a luat primul loc în clasamentul celor mai sexy femei din Rusia, conform revistei Maxim.

Vera Brejneva

Vera Brejneva

Coperta maxim.ru

Foto: maximonline.ru

Sursa: Woman.ru

Distribuie articolul: