După o frumoasă vacanță în Gibraltar, Vera Brejneva își continuă tripul în SUA. Dacă în prima călătorie, s-a presupus că ar fi însoțită de soțul ei, Konstantin Meladze, de această dată este clar - vedeta o are alături fiica cea mică, Sarah.

Vera Brejneva și-a luat o pauză de mai bine de o lună pentru a-și restabili energia pentru un nou an de activitate, astfel că și-a organizat vacanțe frumoasă în mai multe locuri excepționale. După ce a vizitat Gibraltarul, însoțită, pe semne de soțul ei, Konstantin Meladze, (cel puțin asta am presupus din pozele în care apărea singură), Vera s-a îndreptat spre SUA. În această colătorie știm sigur cine îi este alături frumoasei blondine. Vera și-a bucurat fanii cu fotografii alături de fiica cea mică, Sarah, de 6 ani, pe care o arată mai rar publicului.

Screen Shot 2016-02-01 at 22.22.22

După ce s-au afișat în costume de baie la fel pe malul Oceanului, Vera și Sarah s-au fotografiat pe fundalul picturilor lui Budha, în Winwood Art District, un celebru cartier din Miami cu galerii și muzee.Screen Shot 2016-02-01 at 22.27.02


Citește și Suplă ca o sirenă! Vera Brejneva și-a etalat silueta pe malul oceanului

Distribuie articolul: