Cu siguranță că nu ați uitat câtă pasiune se ascunde în clipul piesei „Лепестками слез”, lansată de Vera Brejneva în colaborare cu Dan Bălan acum 6 ani. După ce clipul a depășit numărul de 30 de milioane de afișări, artista a decis să dezvăluie câteva secrete de pe platoul de filmări, unde a muncit alături de celebrul cântăreț basarabean.

Lucrarea despre care vă voi vorbi mai jos a fost neobișnuită și emoționantă, iar partenerul meu devenise Dan Bălan. Așadar, noiembrie 2010. Am fimat cu o echipă binecunoscută, formată din regizor, operator, stilist, makeup artist și hairstylist.

14329926_1114548365265927_7396112774425256748_nA fost prima oară când mi s-a oferit un scenariu, iar eu l-am acceptat fără niciun comentariu. Am filmat timp de 24 de ore, într-un pavilion. Când am intrat acolo, era foarte frig. În timpul filmărilor, temeperatura s-a schimbat frecvent, iar eu purtam doar acest maiou alb, încălțată fiind într-o pereche de Uggs. 

Decorațiile m-au impresionat: un minimalism straniu, dar foarte comod. Ele au devenit casa noastră preț de o zi.

Marea majoritate a clipului este grafică digitală, însă pentru a o realiza la etapa de post-producție, s-a folosit oricum recuzită originală: iarbă, flori, apă, pietre. Iarba a fost crescută în special pentru filmare și adusă cu tot cu pământ. Dar nu era prea grozav să cobori din patul cald direct pe pământul rece, așa că a trebuit să simulez impresii bune. 

Apa din pavilion se transforma foarte repede în apă aproape înghețată și uneori a trebuit să turnăm apă clocotită deasupra ei, ca să pot să pășesc și să nu răcesc. Maiou alb am cumpărat, dar mai era nevoie de ceva. Am înțeles asta și, timp de o zi, rochia mică și albă era deja cusută.

Pe platoul de filmări, eu și Dan am vorbit și am glumit mult, iar timpul zbura ca vântul. Dan s-a rănit la picior cu un obiect de decor, iar la un moment dar, am văzut că podeaua era plină de sânge. Am decis să nu arătăm asta în videoclip. I-am făcut un pansament, iar Dan a continuat, bărbătește, să se filmeze, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Cel mai greu ne-a fost să nu râdem atunci când ne filmam pentru final. Dan se uita țintă la mine, iar acest moment trebuia să fie surprins. 

Anume o poză de la aceste filmări a devenit generică pentru primul meu album: #ЛюбовьСпасётМир.

Prezentul clip a devenit recordmen la capitolul vizualizări, pe YouTube, în rândul clipurilor pentru piese în limba rusă”, spune Vera Brejneva, într-un mesaj distribuit pe Instagram.

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: