Nu o interesează zvonurile, nu se credea și nu are pretenții că ar fi frumoasă și în adolescență a fost foarte inhibată din cauza sânilor ei prea mici. Vera Brejneva recunoaște într-un interviu recent acordat pentru InterviewRussia că și-a luat recent o casă, în care așteaptă și un bărbat ce ar face-o fericită.

Despre percepția sa de copilărie, interpreta povestește: „Nu m-am considerat frumoasă niciodată și acest lucru nu m-a preocupat în mod special. Pentru mine a fost important să avem mâncare în casă și unde vom merge să ne plimbăm azi. Nici de băieți nu-mi păsa la acel moment”.

Vera Brejneva

Despre prima dragoste. Brejneva povestește: „Pe la 14 ani m-au început a interesa băieții, dar din păcate, acel băiat era cu un cap mai scund decât mine și i-a revenit celei mai bune prietene a mea. Mi-au plăcut obrajii lui rumeni și trăsăturile bine definite ale feței. Și, având în vedere că în clasa noastră de 25 de fete erau doar patru băieți…”, își amintește Vera.

După un complex care i se trage tot din adolescență, Vera a mâncat în acea perioadă multe făinoase, dar și varză, pentru că i s-a spus, aceste alimente sunt responsabile de mărimea sânilor ei. Iată de ce acum, Vera crede că frumusețea este foarte importantă pentru o persoană din showbiz, însă „cel mai important totuși nu e frumusețea, ci capacitatea de se a prezenta în mod corespunzător pe ei înșiși”. 

Vera

veraDespre revenirea sa pe scenă, după destrămarea trupei VIA Gra, Vera povestește: „Estradei rusești nu-i ajungeam eu. A fost nevoie în primul rând de dorință. Apoi trebuia să acționez îndreptată spre obiective. Am început cu greu, încet, dar cu studierea lecțiilor de canto. Atunci mi-am dat seama că un artist solo are nevoie de un producător. Am mers la Constantin meladze și i-am zis: „Eu am experiență, recunoaștere și un buget”. Cât eram în VIA Gra, pusesem ceva bani de-o parte, chiar fără să știu ce se va întâmpla. Iată că a avut încredere în mine…”.

Acum interpreta recunoaște că și-a cumpărat o casă pentru familia sa și că așteaptă ca în ea să apară un bărbat, „care își va lua pe umeri responsabilitățile familiei și care mă va face să mă simt femeie”.

Sursa: InterviewRussia

Distribuie articolul: