Cosmetologul Ducesei Kate Middleton este de părere că veninul de albini constituie adevăratul elixir al frumuseții fără cusur. Iar acest fapt îl demonstrează însuși aspectul fizic al lui Kate. Tot veninul de albini este secretul frumuseții lui Kylie Minogue, al lui Simon Cowell, dar și a vedetei britanice Victoria Beckham. Despre ce beneficii le aduce această substanță, vedeți mai jos.

Descoperit deja de peste 1000 de ani, veninul de albine sau ”botoxul natural”, așa cum mai este numit, face adevărate minuni cu pielea celebrităților. Se spune că printre primele personalități care a utilizat acest ingredient natural de întinerire a fost chiar Ivan cel Groaznic. Potrivit curademiere.ro, veninul de albine „păcălește“ pielea să creadă că a fost doar ușor înțepată, fapt care o face să încerce să se autoregenereze, producând mai mult colagen și elastina. Colagenul este cunoscut sub denumirea de „cărămida de bază a pielii“, păstrând-o tânără și fermă, în vreme ce elastina este cea care menține elasticitatea pielii, astfel încat pielea va reveni oricând la forma inițială. 

Deși Prințul George are aproape 10 luni, tenul ducesei Kate nu arată semne de nedormre, pentru că este, în continuare, proaspăt și radiant. Potrivit portalului britanic express.co.uk, secretul care a ajutat-o pe Kate să arate perfect încă până la căsătoria sa cu William, în 2011, este chiar veninul de albini.

Tratamentul cu venin de albini i-a fost recomandat lui Kate chiar de mama vitregă a soțului său, Camilla Parker Bowels.

Potrivit aceleiați surse, înainte de nuntă, Kate a folosit și botox natural. Tratamentul cu această substanță a ajutat-o pe Kate să-și întinerească pielea, să-i neutralizeze cicatricile și să-i reducă din proeminența liniilor și a ridurilor fine.

Și Kylie Minogue este o mare fană a ingredientelor naturale de înfrumusețare. Pe Kylie, tratamentul cu loțiunea care conține venin de albini a ajutat-o să scape de celulele epiteliale moarte, de la suprafața tenului.

Pe Fashion Regina Victoria Beckham, tratamentul cu loțiune din venin de albine a ajutat-o să-și împrospăteze tenul, datorită iluziei de înțepare pe care o resimte pielea, atunci când intră în contact cu veninul. Acest ingredient magic i-a stimulat pielea să producă elastină și colagen și a întinerit-o, practic, cu câțiva ani buni.

Foto: www.johncarne.co.uk, qmagazine.ro, www.express.co.uk, www.celebitchy.com,