Vedetele și-au pregătit deja pantofii pentru Cursa de duminică, 30 septembrie. Prezentatoarea tv Dorina Gherganov și interpreta Roxana au confirmat că vor participa la evenimenult organizat pentru prima data în Republica Moldova și lansat de revista PentruEa.md.

Dorina Gherganov spune că zilnic poartă pantofi pe tocuri și că nu a renunțat la ele nici în perioada sarcinii. A decis să participe la prima „Cursă pe Tocuri” pentru a-și testa rezistența la alergat pe tocuri. ”Sunt sigură că acest eveniment va atrage multe fete, pentru că majoritatea merg pe tocuri zilnic la orice ocazie”, spune prezentatoarea. ”Nu mă văd printre câștigătoare, dar particip ca să îmi încerc norocul”, a adăugat ea.

Interpreta Roxana a rămas încântată de ideea evenimentului și a decis să participe pentru că e ceva inedit, nou pentru Moldova. ”Femeile trebuie să nu renunțe la tocuri. Da, este comod în adidași, dar o femeie pe tocuri devine incomparabilă eleganța și feminitatea ei. Cred că această cursă promovează activ ideea ca femeile să poarte tocuri”, spune Roxana.

Te așteptăm și pe tine la prima ”Cursă pe tocuri”. Vezi aici detaliile și condițiile de participare. 

Distribuie articolul: