8 femei frumoase şi puternice, formatoare de opinie, au avut curajul de-a se lăsa filmate fără pic de machiaj, povestește okmagazine.ro. Astfel, Albertina Ionescu (35), Raluca Arvat (42), Maria Linda (35), Monica Roşu (30), Andra Petrescu (32), Teodora Antonescu (28), Ioana Dumitrescu (48) şi Florina Mihoc (25) le-au transmis un mesaj tuturor româncelor, acela că frumuseţea naturală e cea mai firească şi cea mai durabilă.

„Idealul de frumusețe perfectă, promovat de societate, este uneori pur și simplu de neatins. Tocmai de aceea, astăzi, vă propunem să ne vedeți așa cum nu apărem la televizor, respectiv – nemachiate.” Așa începe materialul în care vedetele TVR susțin că apar nemachiate.

„Frumusețea naturală e atunci când ieși din casă așa cum te-a lăsat Dumnezeu”, spune Raluca Arvat.

Nu băgăm mâna în foc, dar pe chipurile vedetelor TVR par să se citească urme de ruj, iluminator și fard de obraz – instrumente pe care sigur nu Dumnezeu le-a lăsat. Oricare ar fi realitatea, mesajul este unul bun. Vedeți în materialul de mai jos ce povestesc ele despre ritualurile lor de frumusețe și explicațiile despre motivul pentru care preferă să evite machiajul atât cât e posibil. Somnul, hidtratarea și demachierea sunt doar câteva dintre tehnicile de îngrijire la care nu renunță vedetele.