Zicala despre surcică și trunchi pare a fi perfect ilustrată de un șir de vedete mondiale, a căror gene s-au transmis întegral copiilor. Pozele par a fi din categoria „găsiți 5 deosebiri!”

La nașterea unui copil membrii familiei dar și apropiații se întreabă cu cine seamănă micuțul. În multe cazuri acesta preia calitățile ambilor părinți, însă se mai întâmplă ca aceștia să devie aproape clone unuia dintre părinți.

Vezi mai jos pozele vedetelor și copiilor lor ce le-au copiat chipurile.

Madonna și fiica ei Lourdes Leon:

Reese Witherspoon și fiica Ava Phillippe: codul genetic preluat perfect!

Cindy Crawford și fiul ei Presley Walker Gerber: a avut grijă să copie trăsăturile feței de la mama sa, iar cel mai important – acea aluniță cochetă.

Victoria Beckham și fiul ei Romeo: e o copie în miniatură a mamei!

Angelina Jolie și fiica  Shiloh Nouvel : copia perfectă a mamei, dar și a tatălui. O privești pe Shiloh, dar îi vezi pe ambii părinți în cele mai frumoase trăsături. 

Jennifer Lopez și fiica Emme Maribel Muñiz:

Juliane Moore și fiica Liv: seamănă una cu cealaltă ca două picături de apă. Aceeași culoare la păr, același zâmbet, aceeași gingășie! Spectaculos!

Gwyneth Paltrow și fiica Apple Martin: chiar dacă nu ai ști al cui copil este Apple, ți-ai fi dat seama imediat, la cât de mult seamănă cu mama sa!

Will Smith și fiul Jaden Smith: Se pare că Jaden nu doar fizic îi seamănă tatălui său, dar a preluat și dragostea lui față de muzică și actorie. Acesta a jucat în două filme alături de Will Smith și independent în altele trei. Să vedem până la ce nivel va ajunge clonarea.

Despre copii vedetelor locale, citiți acest articol!

 

 

 

Distribuie articolul: