1 septembrie este sărbătoarea copiilor, dar și emoția părinților de a-și vedea copiii mai mari și mai deștepți. Cum au marcat pe rețelele sociale persoanele publice de la noi acest 1 septembrie, vedeți mai jos.

Smaranda Burlacu, fiica interpreților Costi Burlacu și Corina Țepeș a mers în clasa a II-a la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Chișinău. SE pare că fetița este colegă de școală cu fiica regizorului Valeriu Jereghi.

Aura are deja „fete mari”, vorba cântecului ei celebru despre gemenele Lory și Bety. Mari, da-da, mai înalte decât mama lor deja, și în clasa a 7-a a Liceului Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi”.

aura fete

Liberalul Valeriu Munteanu, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook: „1 septembrie, ziua unui nou început.
”Educația este cheia potrivită, pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”…
 – cu Victoria Munteanu.”

familia Munteanu

Designerul Diana Voevutski se laudă deja cu un adolescent care în curând o întrece la înălțime: „E mare, mai matur decât alți copii de vârsta lui, și e acel om pentru care am lăsat azi tot și am intrat din nou pe coridoarele liceului!”. Bogdan merge la Liceul „Gheorghe Asachi” din capitală.

diana voevutchi

Interpreta Geta Burlacu și-a amintit de copilărie și de fundițele mari și albe pe care le purta la școală:

„Un an uşor , plin de aventuri frumoase pentru amintiri de-o viaţă”, le-a dorit Geta tuturor.

geta burlacu

geta burlacu

Familia interpretului Aurel Chirtoacă a mers în întreaga componență să îl susțină pe unicul școlar din familie – laurențiu.

„Toata lumea îi pusă „pe treaba” care în clasa a 3-a , care o nouă grădiniță și desigur susținătoare noastră cea mică!!!!”, a scris Daniela Vitu-Chirtoacă.

Jurnalista Dorina Gherganov se laudă cu două fete mari: „Clasa a 3-a şi clasa a 10-a 🙂 #1septembrie2017”.

dorina fete 1

Jurnalista și moderatoarea Doina Danielean l-a condus băiețelul ei în clasa întâi: „Pentru momentul dat merită să faci orice sacrificii în viață!!! Moment care te inundă cu emoții!!!”, a scris Doina.

doina 11

Cântăreața Lenuța Gheorghiță: „1.09.2017. Fata mea rază de lună!!! Deja clasa 2 🤗”, a scris artista pe contul său de Facebook.

Foto: Facebook.com