Încă din toamna anului trecut vedetele au început să poarte aceste bijuterii temporare. Lumea le-a preluat rapid exemplul, iar această tendință prinde tot mai mare amploare. 

Dacă  vrei să strălucești pe plajă, la modul cel mai direct și nu-ți sunt pe plac straturile grele de lănțișoare și coliere, tatuajele temporare sunt pentru tine.

Vezi cum le-au aplicat vedetele de prin toată lumea.

Beyonce s-a îmbrăcat în aur din cap până în picioare, la propriu. Aceasta a avut tatuaje la gât, mâini și chiar pe coapse.

Foto: stylebistro.com

Foto: stylebistro.com

Foto: teen.com

Foto: teen.com

Dacă esti o împătimită a tatuajelor, dar nu vrei ca acesta să fie unul permanent, poţi alege să-ţi aplici singură acasă un desen temporar.

Vedetele române au făcut furori printre fani când au apărut „poleite” pe plajă, la restaurant sau pe scenă. Tonul l-a dat Delia. Cântăreaţa şi-a aplicat astfel de desene pe braţe şi pe picioare, admiratorii ei întrebându-se chiar dacă nu cumva a exagerat cu tatuajele.

În fapt, acestea sunt doar nişte „abţibilduri” pentru piele care se aplică uşor, în doi timpi şi trei mişcări.

Tatuajele cosmetice sunt în vogă vara aceasta. Nu au nichel şi conţin aur de 24 de carate sau argint pur.

Bijuteriile se aplică pe piele cu ajutorul unui adeziv, Rezistă până la o săptămână, dar pot fi înlăturate şi mai repede, şi sunt asemenea tatuajelor temporare pentru copii, de aceea pot fi utilizate şi de aceştia.

Cântăreaţa Elena Gheorghe este şi ea una dintre cele care şi-a înfrumuseţat trupul cu astfel de desene. Artista a publicat o serie de fotografii pe reţelele sociale în care le arată fanilor noile ei „accesorii” de vară

Interpreta Rihanna a mers și mai departe, lansându-și propria colecție de tatuaje temporare.

SURSA

Distribuie articolul: