La fi al de an toate vedetele autohtone au ținut cumva să facă o retrospectivă și să aducă publicului cele mai calde urări de sănătateb voie bună. Le vedeți mai jos în cel de-al treilea material de acest tip.


„Dragi jurnaliști,
Vă urez un an nou 2017 mai bun, mai citeț, mai frumos, mai caligrafic, cu multe rânduri negru pe alb, cu multe articole interesante, cu protagoniști vorbăreți, cu clienți bănoși, cu parteneri de încredere, în sfârșit, cu cititori fideli! LA MULȚI ANI!!!!”, a notat pe contul sau de Facebook Stela Botez.

img_5578

„La mulți ani dragi prieteni!🎄🎄🎄
Vă dorim multă sănătate, prosperitate, fericire și noroc în anul care vine și să aveți pace și liniște în casele voastre tot anul împrejur! Vă pupăm cu tot dragul! ❤❤❤”, au scris Cornelia și Marcel Ștefăneț.

Citește și: Vedetele ne urează! Cu ce mesaje de felicitare au venit în prag de 2017 (I)

img_5579

Cornelia stefanet

„Pentru a fi în Armonie cu alții, trebuie să ai o relație frumoasă cu tine insuți❤️
Să știi să ierți, să te accepți, să înveți și să uiți!!! Ține minte… Fericit poți să fii oriunde, oricând și oricum, dar niciodată lângă oricine!!! Deci pentru 2016 – Mulțumesc pentru Tot și Toate!!! Iar pentru 2017 – ne ridicăm de jos, ne scuturăm de trecut și mergem cu fruntea sus mai departe spre Viitor!!! LA MULȚI ANI DRAGII MEI!!!!!!”, a scris Lenuța Gheorghiță.

img_5580

„Vă urez de sănătate, mult noroc, belșug în toate! Și acum când scriu aceste rânduri, mă cuprinde un val de emoții, mai ales că fac retrospectiva anului care pleacă și vreau să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit”, a notat Mariana Mihăilă.

Citește și: Vedetele ne urează! „Să trăim azi, acum, intens, conștient” (II)

Mariana Mihaila

„Anul 2016, anul împlinirii mele ca femeie!
Eu și familia mea ținem să vă mulțumim mult pentru împărtășirea emoțiilor și a bucuriilor care s-au întâmplat cu noi!! Mulțumim mult dragi colegi pentru colaborări, mulțumesc mult presei pentru interes vizavi de ceea ce fac eu, mulțumesc nanilor copilului meu,mulțumesc tuturor celora care ne poartă simpatie necondiționată ❤️❤️❤️ Vă îmbrățișăm și vă urăm: La mulți ani!!!!!
Credeți în minuni și încercați să fiți minune pentru cineva!! În noul an, păstrați valorile omenești!! faceți diferența și haideți să nu mai purtăm măști!”, i-a îndemnat pe toți Tatiana Heghea.

Heghea

„La mulți ani, oameni frumoși❤️ Trăiți viața în armonie și iubire 🍾🎉🎁💝 🤗💋”, a scris, alături de iubitul său Ilie, Dianna Rotaru.

Dianna Rotaru

Un simplu, dar cald: „La mulți ani!!! Un an pe măsura așteptărilor!!!”, le-a urat tuturor interpreta Aura, apărând într-o poză alături de toată familia.

Aura familie

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”, le-a scris tuturor admiratorilor Olesea Olteanu.
Olteanu

Foto: Facebook.com