Mămică de doar jumătate de an, Felicia Sîrbu și-a etalat silueta care le poate face concurență modelelor profesioniste. Ea a fost vedeta designerului Evgheni Hudorojcov, pe podiumul Fashion Days Moldova.

Culorile pastelate îi vin focoasei brunete ca o mănușă. Feliciei Sîrbu nu i-a reușit însă să le eclipseze pe actrițele Mihaela Strâmbeanu și Dana Ciobanu. Astfel, designerii care au participat cu noile lor creații la evenimentul Fashion Days Moldova au urmat cuminte sugestiile legate de tendințele modei primăvară-vară 2017.

Citește și:  Felicia Sîrbu, mamă de jumătate de an: „Mulțumesc pentru că m-ai ales anume pe mine să îți fiu mamă!”

Moldova Fashion Walk (178 of 326)

Pe lângă culoarea verde suculentă și galbenul intens, în această primăvară se poartă rozul pudrat. Actrița Dana Ciobanu a defilat cu multă grație într-o rochie roz, croșetată în partea de sus.

Moldova Fashion Walk (324 of 326)

Mihaela Sârbu a avut o ținută regală ieri seara. Decolteul generos, discret voalat cu o pânză transparentă și accesorizat cu flori, i-a scos în evidență gâtul lung, iar imaginea a fost armonios completată de coronița din păr și buclele lăsate lejer pe spate. Și în acest caz, rozul pal a fost la putere.

Moldova Fashion Walk (309 of 326)

O altă brunetă, același roz. Actrița Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Mihaela Strâmbeanu, a purtat o rochie extrem de senzuală, care i-a scos în evidență picioarele lungi.

Moldova Fashion Walk (294 of 326)

Citește și:  Chișinăul s-a umplut de stil și culoare! Vezi toate colecțiile de la Moldova Fashion Days, spring 2017, ziua I (Foto)

Moldova Fashion Walk (264 of 326)

Kătălina Rusu a purtat o rochie aparent „cuminte”, dar totuși foarte îndrăzneață. Transparența lasă loc de mult mister, iar cei ce au urmărit-o până la capătul podiumului nu au avut decât să ghicească și să intuiască formele pe care le ascunde interpreta. Pălăria extravagantă nu va fi curând uitată, dar observați culoarea ținutei. V-am zis noi, culorile pastelate nu trebuie să lipsească din șifonierul vostru în această primăvară. Continuați în aceleași culori și în sezonul fierbinte al verii! Mai sunt în vogă culorile calde marine și nuanța frunzelor de Kale.