Pe 18 aprilie a fost dat startul Festivalului Internațional de Film de la Moscova. Vedetele din Rusia s-au întrecut în ținute spectaculoase la premiera evenimentului.

Prima zi a festivalului a devenit un motiv deosebit pentru vedetele din Rusia, atât din lumea filmului cât și din afara acestui domeniu, să-și etaleze cele mai noi și mai spectaculoase ținute pe covorul roșu. Extravaganța și eleganța a fost la ea acasă. Dacă unele staruri au optat pentru outfit-uri îndrăznețe care cu siguranță o să le scoată în evidență, atunci altele au preferat un stil elegant.

Printre vedetele care s-au remarcat pe covorul roșu a fost soția umoristului Garik Harlamov, Kristina Asmus. Actrița și-a pus în evidență silueta silfidă purtând o rochie de seară de un alb imaculat, de tip sirenă cu spatele gol. Noroc că are un corp care îi permite luxul de a purta astfel de decolteuri.

Remarcată s-a făcut și actrița Marina Alexandrova care a optat pentru un costum masculin în defavoarea unei rochii.

Celelalte vedete și-au făcut apariția în rochii diafane, cu volane, flori sau în culori îndrăznețe. Care ținută v-a plăcut mai mult?

SURSA

Vezi și: „Îmi place să mănânc, dar mă înfometez mereu”. Kristina Asmus cântărește doar 45 de kilograme (Foto)