Primăvara și-a intrat în drepturi! Pentru că am pășit oficial în anotimpul renașterii, nu ne-am putut rupe ochii de la mărțișoarele afișate pe internet de către vedetele de pe ambele maluri ale Prutului. Cine a fost mai original, vedeți mai jos. 

Pentru că este o adevărată promotoare a valorilor românești în spațiul canadian, Nata Albot organizează, astăzi, un flashmob al mărțișoarelor peste ocean. „Mărțișorul nostru e un simbol și o tradiție pe care numai noi o putem salva și onora. Cu tribul Koolture Tricolore, mergem și anul acesta să împărțim mărțișoare. Le-am confecționat chiar noi. Poate vine mai repede primăvara la Montreal. Moldoveni din alte țări, voi ce faceți? Voi ieșiți la împărțit mărțișoare în stradă, în orașele în care vă aflați? Poate un flashmob internațional?”, a mărturisit jurnalista.

„Sunt mândră că poporul nostru are un simbol al primăverii. Sper ca acest anotimp să vă încarce cu bucurie și poftă de viață. Și vreau să vă provoc – postați poze cu voi purtând cu drag un MĂRȚIȘOR”, a mărturisit Lilia Ojovan, arătându-și mărțișorul primit astăzi în dar. 

De altfel, Lilu a mărturisit că în acest an, a confecționat mărțișoare cu cel mai iubit ajutor al său – micuța Amelie. „Am vrut să purtăm și să dăruim mărțișoare făcute de noi. Nu știu câte reușim să facem, că cea mai mică „artistă” tare insistă să le facă ghem. Vă îndemn să vă bucurați de tradițiile noastre frumoase”, a mai mărturisit prezentatoarea TV. 

Geta Burlacu s-a gândit că ar fi mai original dacă în ajun de Mărțișor, și-ar strânge prietenii și ar aduna cărți și mărțișoare pentru copiii aflați în dificultate. Ieri, în PMAN, ați fi putut pune umărul la această cauză socială.

În acest an, trupa „Veriga” și-a prins mărțișoare la chitară. Tinerii interpreți promit să vină cu multe proiecte noi primăvara asta!

Costi Burlacu și Corina Țepeș au parte, în acest an, de un alt tip de „mărțișor”. Primăvara i-a prins pe cei doi soți și interpreți departe de casă, tocmai în Los Angeles.

Pavel Bartoș a primit, de 1 Martie, un mărțișor dulce și anume un set de macarons alb-roșu!

Loredana Groza a întâmpinat primăvara pe scena unui concert din Arad. Ghiciți unde și-a prins mărțișorul!

Nici mărțișoarele Andrei nu sunt tocmai tradiționale în acest an. „Să avem o primăvară frumoasă! De mărțișor, am primit de la băieții mei, Cătălin și David, 3 talismane norocoase! Vă iubesc și vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o purtați zi de zi! Lalelele sunt pentru toate fanele mele. Vă pup și vă iubesc”, spune interpreta.

Cu un asemenea mărțișor a fost surprinsă și Elena Gheorghe!

Și Ștefan Bănică Junior are un mesaj special de primăvară! Cântărețul și-a filmat felicitarea și a distribuit-o pe internet.

 

 
Foto: Facebook

Distribuie articolul: