Un designer de sprâncene din Australia a trebuit să zboare 12 mii de kilometri ca să pregătească vedetele de la Hollywood pentru covorul roșu. Se zvonește că Leonardo di Caprio apelează des la serviciile designerului australian.

Designerul de sprâncene australian Sharon Lee Hamilton a recunoscut că toate cheltuielile sunt acoperite atunci când zboară în SUA pentru celebritățile ce se pregătesc de Premiile Oscar. Numai o consultație îi costă pe bărbați 200 de dolari, iar tratamentul complet ajunge să coste peste 2000 de dolari. Vă întrebați ce presupune? Un tratament obișnuit include o scanare a feței, vopsirea sau deschiderea la culoare a sprâncenelor, precum și conturarea lor. Se mai oferă mască de colagen pentru ochi și se vopsesc genele, iar mâinile sunt prelucrate cu parafină încălzită. Toate astea se încheie cu un machiaj fin la ochi. Oaspeții care trec pragul salonului acestui designer în Australia sunt serviți nu doar cu o ceașcă de cafea, dar și cu vin sau șampanie.

759C510866AC0BF9427BDE7556A68C71

Hamilton nu a vrut să dea numele celebrităților care s-au bucurat de serviciile ei înainte de Premiile Oscar 2017, dar printre clienții ei anterior s-au numărat Beyoncé, George Clooney, Kim Kardashian, Mary-Kate and Ashley Olsen, Serena Williams and Princess Mary of Denmark.

Sursa: independent.co.uk

Foto: taaz.com