Vedete și muzicieni au mers sâmbătă să vadă cel mai surprinzător dintre concertele acestei primăveri în București, dacă nu al anului: Vunk, acustic, „Autoportrete”, desfășurat în grădină suspendată a mall-ului Promenadă. Printre spectatori au putut fi observați Loredana, Gabi Constantin (Voltaj), vedete TV apreciate în toată România.

Vedetele, dar și fanii trupei au redescoperit hit-urile VUNK într-o nouă înfățișare, cu cvartet de coarde, trompetă, saxofon, banjo. „Ne-am dorit acest concert de foarte mulți ani, dar acum s-au strâns toți factorii potriviți pentru a ieși un spectacol așa cum am visat: repertoriu, instrumentiști, locație, tehnologie de scenă și chiar și vremea de afară. În toamnă o să ducem spectacolul și în toată România, într-un turneu prin aproape 20 de orașe. Vreau să le mulțumesc celor din public că au fost atât de calzi și că ne-au făcut să ne simțim ca cei mai iubiți artiști”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 Loredana

Timp de o oră și jumătate VUNK, însoțiți de 11 muzicieni au spus prin noile reinterpretări ale cântecelor poveștile evoluției lor personale și profesionale făcându-și autoportretele. Publicul a aflat poveștile din spatele unor piese ca „Prajitura cu jeleu”, „Fiecare”, „Fata”, „Doar o noapte de adio”, dar și pentru cea mai recentă baladă a trupei „Curat” care a fost cântată în public doar de două ori.

 Cornel Ilie si Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu, Alina Pușcaș („Te cunosc de undeva”), Maria Hoja, Alina Păun (Vocea României), Gojira și Planet H au fost invitații speciali în concertul care a inclus 11 piese reorchestrate de George Natsis pentru cvartet de coarde, plus alte nouă piese transformate de trupă pe ritmuri surprinzătoare: „Scapa-mă de ea”  într-o versiune reggae, „Pierderea lor” și „Așa, și” în ritm de swing, „Pleacă” în ritm de bossa nova.

 

Acustic VUNK, Autoportrete, a fost și un experiment social – trupa a dorit să dea publicului libertatea de a face orice își dorește în spațiul concertului așa că n-au existat garduri despărțitoare sau alte restricții de acces în zonele de spectacol. Concertul s-a încheiat cu un foc de artificii pe una din temele show-ului Disney „Dreams!”, iar băieții au promis că vor continua cu spectacolele acestui an să spună povești cu magie și să ajute la împlinirea unor vise, ale publicului și ale lor.

Concert acoustic Vunk

Distribuie articolul: