Nici n-am reușit bine să uităm de provocarea Ice Buket Challenge, că vedetele s-au implicat deja într-o altă campanie caritabilă, lansată recent pe internet. Cei care sunt gata să participe la ajutorarea pacienților unui spital din Liverpool, au achiziționat fulare calde, marca Matalan, cu propriile inițiale inscripționate pe acestea. Pe internet a apărut deja o serie întreagă de selfie-uri care demonstrează tot mai mulți voluntari.

Potrivit publicației mirror.co.uk, pe fularele călduroase și de diferite culori au fost inscripționate toate literele alfabetului, pentru ca orice doritor, odată intrat în magazin, să poată găsi un fular care să conțină inițiala numelui său. 

Profitul obținut din vânzarea fularelor va fi donat, în proporție de 100%, pentru tratamentul micuților internați la Alder Hey Children’s Hospital, din Liverpool.

În aceste condiții, pentru a maximiza efectul campaniei, vânzătorii eșarfelor au implicat și o serie de vedete în promovarea acestei campanii.

Kylie Minogue, Helen Mirren, Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Graham Norton, Justin Bieber, Rod Stewart sunt doar câteva celebrități care au achiziționat fulare calde și au postat pe internet selfie-uri sau fotografii obișnuite, îndemnând oamenii să facă același lucru.

Fularele se vând în Marea Britanie, însă pot fi achiziționate și online.

Prețul unui fular pentru maturi este echivalent cu circa 10 lire sterline, în timp ce fularele mici, pentru copii, costă doar 5 lire sterline (cam 115 lei).

Cum arată spitalul spre care se vor îndrepta banii colectați, aflați din acest filmuleț:

Foto: Colaj PentruEa.md

Distribuie articolul: