Cunoscutul prezentator al emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Mădălin Ionescu (implicat la moment în alte proiecte) a declarat că a fost urmărit de racheţi la Chişinău. Prezentatorul împreună cu iubita sa, Cristina Șișcanu, veniseră în capitala Moldovei să joace nunta. Mădălin Ionescu a povestit la WOWbiz că a fugit cu iubita la Chișinău pentru a face cununia civilă. Momentul a rămas unul de neuitat nu doar pentru bucuria respectivei zile, ci și pentru faptul că au fost urmăriți de racheții moldoveni.

Prezentatorul spune că maşina frumoasă și scumpă, pe care o aveau a atras imediat atenția racheților: “Noi credeam că povestea aia cu racheții e doar o poveste. Erau vreo 6 de 2 metri și ceva. Am făcut poze în centrul Chișinăului. Pe lângă noi s-a întâmplat să vina niște băieți de la Tiraspol. Recepționera ne tot întreba când plecăm, deși noi abia veniserăm, ea încerca să ne avertizeze”

“Au încercat să intre la noi în cameră, au forțat cardul de la hotel. Ei s-au retras la un moment dat la restaurant și noi am scos bagajele pe rând și duși am fost. Am plecat la Ungheni, de unde sunt eu”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

Relaţia dintre jurnaliştii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu a fost făcută publică acum 3 ani, când îndrăgostiţii au fost fotografiaţi în ipostaze tandre, într-o vacanţă romantică la Roma.

Sursa:www.ziarulatac.ro