Cine spune că toate vedetele sunt dependente de cultul perfecțiunii? Câteva dintre ele și-au asumat micile “defecte” fizice, dovedind că acestea nu te împiedică să devii un star internațional. Iată câteva vedete îndrăgite, speciale prin acel “ceva” distinctiv, care le-a ajutat să cunoască celebritatea, potrivit Closermag. Chirurgia estetică reprezintă un aliat de nădejde în lumea strălucitoare a show bizz-ului, însă există și staruri care nu s-au grăbit să ajungă în cabinetul esteticianului pentru a-și corectă micile imperfecțiuni. Acestea au mizat pe “diferență” în ceea ce privește aspectul fizic și au câștigat.

“Marca” Jennifer Lopez este reprezentată de posteriorul său generos, pe care vedetă nu a căutat niciodată să-l ascundă. Dimpotrivă, l-a pus în evidența prin costume de scenă sumare, acest lucru fiind și pe placul fanilor săi.

Vanessa Paradis a cunoscut succesul de foarte tânără (la 14 ani, prin hitul “Joe le Taxi”) și nu a dorit să schimbe nimic din înfățișarea cu care publicul a îndrăgit-o. Strungăreață pe care o are, foarte evidența, face parte din personalitatea sa, și nu a împiedicat-o să devină chiar imaginea celebrei firme Chanel.

Devenită celebră prin rolul Rachel din seria “Friends”, Jennifer Aniston și-a cucerit publicul prin naturalețe, bărbia pătrățoasă și proeminentă făcând parte din farmecul său.

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit manechin al lumii. Nu defilează decât pe sume impresionante, celebra marcă Victoria’s Secret renunțând la serviciile sale din cauza tarifelor ridicate. În prezent cunoaște un succes impresionant, chiar dacă la început agențiile de modă aveau o problemă în ceea ce o privește: nasul proeminent. Tatăl sau a fost cel care a convins-o să nu și-l “ajusteze” cu ajutorul chirurgului și se pare că a avut mare dreptate.

Sarah Jessica Parker este recunoscută pentru fizicul său atipic. Despre corpul său se spune că este unul de vis, însă acest lucru nu este valabil și pentru față. Vedetă a apreciat ce i-a oferit mama natură, ochii săi fiind atât de expresivi, încât puțin mai contează că nasul său este unul cu cocoașă.

Cara Delevingne este considerată “noua Kate Moss” în lumea manechinelor. Tânăra britanică a relansat o tendința a anilor ’80, făcând un atu din sprâncenele sale stufoase.

Actrița Kristen Stewart nu este obsedată de perfecțiune, nefăcând eforturi pentru a-și ascunde urechile mari. Acestea nu îi știrbesc însă cu nimic femininitatea.

Julia Roberts are o gură despre care se poate spune că este disproporționată față de restul trăsăturilor feței. Însă ar mai fi marcat vedeta din “Pretty Women” în aceeași măsură publicul dacă nu avea acest zâmbet larg?

Actriță americană Kristen Dunst luminează ecranul prin aspectul sau diafan. Nu a cerut ajutorul stomatologului pentru a-și alinia cei doi dinți poziționați mai în față, ceea ce a dat personalitate zâmbetului său.

Figura actriței Reese Witherspoon este una atipică, dată fiind bărbia sa triunghiulară și proeminentă, însă nimeni nu poate contesta puterea sa de seducție.

Sursa, Foto: Ziare.com