Pentru elevi astăzi a fost ultimul sunet. Mulţi dintre noi am chiulit cândva de la o oră sau alta, gândindu-ne că nici Steve Jobs sau Bill Gates nu au absolvit o facultate, dar au devenit celebri şi bogaţi. Totuşi, ca ei nu sunt atât de mulţi, aşa că ar fi bine să punem mâna pe carte şi să-i dăm înainte cu Bacul sau examenele ce se apropie.
Vedetele de la Hollywood au avut mai mult noroc şi au păşit în lumea celebrităţii fără stresul de la examene şi de la admitere, pentru că diploma lor recunoscută pe plan internaţional a fost talentul. Hai să cunoaştem topul vedetelor de la Hollywood care nu au un atestat de absolvire a liceului.

mark
Cântăreţul şi actorul Mark Wahlberg în vârstă de 41 de ani, dependent de droguri, a abandonat şcoala la o vârstă fragedă. „La vârsta de 12 ani săream peste geam şi îmi petreceam nopţile pe străzi, iar cu un an mai târziu am decis să renunţ la şcoală”. Acum însă declară că îi pare rău şi ar vrea să facă nişte cursuri online.

jim
Actorul de comedii Jim Carrey nu a iubit niciodată şcoala, astfel decizia de a o abandona la vârsta de 16 ani nu a surprins pe nimeni. Din fericire pentru el, cariera lui abia atunci începea, devenind azi unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie.

hilton
Controversata moştenitoare a imperiului Hilton, Paris Hilton de mică schimba foarte des şcolile din cauza locului de trai. După ce într-un final s-a stabilit cu reşedinţa în Connecticut, a fost imediat exmatriculată din şcoală din cauza încălcării frecvente a regulilor.

lohan
Actriţa Lindsay Lohan a început-o cu dreptul în şcoală, însă celebritatea i-a schimbat calea. În al doilea an de liceu, ea fost nevoită să ia ore particulare acasă. Gurile rele spun că lecţiile de viaţă predate de părinţii ei au avut cea mai negativă influenţă asupra vedetei.

diaz
Nici frumoasa actriţă Cameron Diaz se pare că nu a avut nevoie de cunoştinţe pentru a deveni celebră. Încă din şcoală i se oferise un contract de modeling, pe care l-a semnat cu succes, iar azi este una dintre cele mai nominalizate actriţe la diverse premii de rang înalt.

Nu toată lumea însă are norocul lor. Aşa că dacă eşti în şcoală sau facultate, iar tabloidele încă nu au scris despre tine, poate că talentul cel mai mare e să înveţi şi astfel vei reuşi.

Distribuie articolul: