Busturile generoase reprezintă nu doar un motiv de mândrie, pentru foarte multe femei, ci și un motiv de consultare suplimentară a designerului, dureri de spate, atenție sporită, dar și dificultăți, atunci când vine vorba de sport. Despre care din celebritățile străine se bucură de aceste griji, aflați în continuare.

Christina Rene Hendricks

Actrița americană de 39 de ani nu se sinchisește de bustul generos pe care i l-a oferit natura. Având mărimea 6 a bustului, Christina este întrebată cu ocazia oricărui interviu, despre naturalețea sânilor săi: ”E straniu de ce lumea mă întreabă mereu dacă sânii mei sunt naturali sau nu. După mine, e evident, sunt naturali.”

Kate Upton

Modelul american Kate Upton afirmă că visează la niște sâni mici, chiar dacă acum, bustul acesteia măsoară mărimea 4.

Heidi Montag

Actrița și cântăreața americană Heidi Montag are 28 de ani, însă a reușit să-și facă mărire artificială a sânilor cu ajutorul chirurgiei plastice. Heidi mărturisește tuturor că felul în care arată este meritul medicilor chirurgi. Recent, și-a schimbat implanturile mamare de mărimea 6 pe altepe – de mărimea 5, din cauza durerilor de spate.

Cameron Electra

Modelul, actrița și vedeta TV americană are 42 de ani, dar forma perfectă a sânilor ei nu s-a schimba tîn timp, fapt pentru care continuă să-i scoată din minți pe bărbați.

Kim Kardashian

Pe lângă faptul că-și etalează mereu posteriorul mare, decolteurile generoase ale lui Kim deschid de foarte multe ori ”priveliștea” unor sâni care impresionează. Americanii spun că bustul este arma secretă a lui Kim, însă aceasta nu spune nimănui dacă este sau nu natural.

Sofia Vergara

Actrița de 41 de ani nu se sinchisește să spună că fără bustul său, de mărimea 4, n-ar fi reușit să capete o carieră atât de prestigioasă.

Pamela Anderson

Sex-simbolul american Pamela Andreson a devenit prima actriță cu bust generos (artificial), de la Hollywood. ”Implanturile sunt marele meu atu”, mărturisește Pamela.

Jessica Simpson

Marriah Carey

Selma Hayek

Foto: beautypunkfashion.blogspot.com, www.cbsnews.com,2hdwallpapers.com www.huffingtonpost.com, californiasurgicalinstituteblog.com, www.luckydrunks.com, wallpaperfree3979.blogspot.com, hdwallpapersearly.com, thunderbird37.com, www.sportressofblogitude.com

Distribuie articolul: