Mai multe femei celebre au declarat, până în prezent, că manifestă admirație și față de femei, și față de bărbați. Mai mult decât atât, potrivit ELLE, acestea și-au făcut publice preferințele fie prin declarații făcute în interviuri, fie prin ieșiri publice cu unele și aceleași persoane. Majoritatea dintre ele au optat, până în prezent, pentru familii formate din soț, soție și copii. 

Angelina Jolie. Acum, este mama a 6 copii și soția lui Brad Pitt, dar totul era altfel acum câțiva ani, când Jolie declara: „În trecut, am avut și relații cu femei. Sunt sigură că dacă ești îndrăgostit de un reprezentant al aceluiași sex, știi cum să aduci pasiune și interes în această relație.”

Amber Heard. „Dacă negați ceva, atunci încercați să ascundeția cest lucru de societate, procedând incorect”, declara vedeta, înainte să devină iubita lui Johhny Depp. Până a avea această relație, însă, Amber a cunoscut mai multe femei, printre care și fotografa Tasya van Ree. 

Madonna. În 1988, vedeta a suportat o despărțire dureroasă de Sean Penn, după care, s-a aruncat în brațele unei femei pe nume Sandra Bernhard. Fanii Madonnei se întreabă până și astăzi dacă această relație a fost adevărată, dau doar un truc de PR. 

Cara Delevingne. Deși evită să vorbească despre viața sa privată, modelul a avut o relație cu Michelle Rodriguez, care nu a durat, însă, prea mult. 

Drew Barrymore. „Mă întrebați dacă mă atrag femeile? Fără vorbă! Am știut dintotdeauna că sunt bisexuală”, a declarat actrița, recent. Vedeta a avut căsătorii cu 3 bărbați, iar acum educă două fetițe. 

Lindsay Lohan. În prezent, nu mai este atrasă de femei, însă după 2008, aceasta mărturisea, despre relația sa cu o femeie DJ: „A fost o dragoste foarte mare, poate cea mai serioasă relație din viața mea, dar acum realizez că am trecut, mai degrabă, printr-un experiment.”

Foto: justifymyconfessions.blogspot.comdailymail.co.uk, Getty, huffingtonpost.commonstersandcritics.comdailystrength.org

Distribuie articolul: