Faptul că fetița lui Anatol Melnic este un copil extrem de talentat nu mai e o veste pentru nimeni. Micuța a moștenit trăsăturile ambilor părinți, iar, de ceva timp, îi bucură cu realizări și succese. Iubită și adorată de tatăl său, copila îl surprinde deseori cu surprize frumoase. De această dată, Kamelia pregătește o surpriză... muzicală!

În fața pianului și cu vocea bine antrenată. Așa apare micuța Kamelia în filmulețul postat de mămica sa pe rețelele de socializare. Fetița a fost filmată în timp ce se afla la orele de canto, acolo unde merge de câteva ori pe săptămână. Entuziasmul i se citește pe ochi. Și asta pentru că, împreună cu profesoara repetă o piesă dedicată tatălui său.

#MinnieKamelia 👯 la ora de muzica ..😅🎤🎶
#surpriza_pentru_tati 🎁🎶

Posted by Tatiana MelniCandy on 31 Ianuarie 2017

Nu s-a menționat încă unde va interpreta Kamelia cântecul. Cert este faptul că va fi o apariție adorabilă, așa cum nu este pentru prima dată când urcă pe scenă. Mica vedetă are deja experiență în acest domeniu, iar reușitele sunt vizibile. Pe pagina de Facebook a Tatianei Melnic pot fi văzute evoluțiile fiicei sale de la diversele concerte la care a participat.

Vezi și: 5 asemănări care demonstrează că micuța Kamelia e copia lui Anatol Melnic

Foto: Facebook.com